Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του, όχι όμως από τα πολλά κενά διαστήματα, ήταν ο Ηλίας Καντζούρης μετά την ήττα της Εθνικής Εφήβων από την Ιταλία.

«Η προσπάθεια ήταν εκεί, ίσως όχι για 40 λεπτά όπως θα έπρεπε για ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Είχαμε αρκετά κενά διαστήματα ειδικά στην επίθεση και για άλλη μια φορά η σχέση λαθών-ασίστ ήταν εις βάρος μας. Συνεχίζουμε να τελειώσουμε το τουρνουά με το σωστό τρόπο και την ανάλογη νοοτροπία», ανέφερε ο Ηλίας Καντζούρης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι