Ο Ιβάν Σαββίδης ακριβώς πριν από 10 χρόνια σαν σήμερα, αναλάμβανε ως μεγαλομέτοχος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε και αυτή το δικό της μήνυμα για αυτήν την δεκαετία, ενώ είναι γνωστό πως ο Ιβάν Σαββίδης, έχει βοηθήσει αρκετά σε όλα τα τμήματα του «δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά, το ποστάρισμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Σαν σήμερα, πριν από 10 χρόνια, ο Ιβάν Σαββίδης πήρε στα χέρια του την ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ και την μεταμόρφωσε. Ήρθαν και πάλι τίτλοι, πρωταθλήματα και Κύπελλα και ο ΠΑΟΚ, περισσότερο δυνατός από ποτέ, ανταποκρίθηκε σε όλες τις προκλήσεις που βρήκε μπροστά του. Μεγάλωσε ακόμη περισσότερο ως σύλλογος.


Μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα όμως, ο Ιβάν Σαββίδης στήριξε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Και φυσικά το μπάσκετ. Ήταν δίπλα μας σε πολύ δύσκολες στιγμές και τον ευχαριστούμε.


Ευχή όλων μας, ο ευεργέτης όλης της ασπρόμαυρης οικογένειας, να συνεχίσει με την ίδια δύναμη και αποφασιστικότητα, γιγαντώνοντας ακόμη περισσότερο τον ΠΑΟΚ!»


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την απόφαση για την προφυλάκιση Λιόλιου

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Τι σημαίνει η προσωρινή κράτηση για Λιόλιο, Μαυραγάνη και Παπαπέτρου και πόσο μπορεί να διαρκέσει

Συνήγορος Λιόλιου: «Δεν ελήφθη υπόψη ο αλγόριθμος διαιτησίας - Ποινικοποιούνται η φιλία και οι κοινωνικές σχέσεις»

Φασούλας: «Η πλέον σκοτεινή περίοδος για το ελληνικό μπάσκετ - Να επεκταθεί η έρευνα στις εκλογές της ΕΟΚ»!

Δικηγόρος Λιόλιου: «Συγχαρητήρια σε όσους εργαλειοποιησαν τη δικαιοσύνη - Είναι αθώος»

Προφυλακίστηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος, μαζί και ο συνεργάτης του Γιώργος Μαυραγάνης!

Οι αποφάσεις του νέου ΔΣ της ΕΟΚ: «Σεβασμός στη Δικαιοσύνη, διασφάλιση αξιοπιστίας, τομές για την εξυγίανση»

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Λιόλιου στο ΔΣ της ΕΟΚ

Συγκινήθηκε η Ερντέμ μιλώντας για τη μητέρα και την αδελφή της στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.