Κάθε περιθώριο για να διεκδικήσουν τα οφειλόμενά τους από την ΠΑΕ ΑΕΚ θέλουν να εξαντλήσουν οι Παντελής Καφές και Γιάννης Αραμπατζής.

Όπως αναφέρει το «Έθνος», οι δυο πρώην «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν θεσμική καταγγελία στη FIFA μέσω ομαδικής προσφυγής ξένων ποδοσφαιριστών από Άρη και Λάρισα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δε, η FIFApro είναι ενήμερη για όλα αυτά και κλιμάκιο της αναμένεται να επισκεφθεί την Ελλάδα τον Οκτώβρη.

Όπως και να ‘χει πάντως -κι ακόμα και σε περίπτωση δικαίωσης των δυο παικτών- στις τάξεις της ΑΕΚ δεν υπάρχει ανησυχία.

Όχι μονάχα λόγω του ότι η ΠΑΕ βρίσκεται ήδη σε εκκαθάριση, αλλά και λόγω της υπόθεσης Μακεδονικού (ο οποίος δικαιώθηκε πρόσφατα από την ΕΠΟ στο θέμα της μη μετακύλησης χρεών από ΠΑΕ στο ερασιτεχνικό σωματείο).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: A.E.K.