Γ' Εθνική

Το έχει πάρει πάνω του…

Συνεχείς επαφές με όλους όσοι ασχολούνται με το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά τα τελευταία βήματα για την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς».

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με όλους όσους ασχολούνται με την «Αγιά Σοφιά».

Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας μιλάει τους αρχιτέκτονες που έχουν αναλάβει τα σχέδια, τον Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι και τον Θανάση Κυρατσού, με την Dimand S.A. (την εταιρεία που έχει αναλάβει να «τρέξει» το πρότζεκτ) και φυσικά τις τοπικές Αρχές.

Χθες ο «τίγρης» έκανε ακόμη ένα βήμα για την υλοποίησε χιλιάδων οπαδών της Ένωσης, αφού είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Ευτυχία Αποστολάκη, με την οποία συζήτηση για την πορεία των διαδικασιών αυτού του μεγάλου έργου.

Μάλιστα, ο Μελισσανίδης εξέφρασε την πρόθεση να παρουσιαστεί επίσημα το πρότζεκτ σε όλο το δημοτικό συμβούλιο. Μια διαδικασία που θα γίνει (παρόντος κατά πάσα πιθανότητα και του ίδιου) από τη «Δικέφαλος 1924» και η οποία αναμένεται στα μέσα Οκτώβρη.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, τότε θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες κινήσεις που απαιτούνται για να μπουν τον Φεβρουάριο και να αρχίσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x