Ένα... ποδοσφαιρικό διαζύγιο, που λίγο έως πολύ αναμενόταν, ανακοινώθηκε το Σάββατο (18/12), με τον ΠΑΟΚ να ενημερώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του με τον Σίντζι Καγκάβα, έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Ο Ιάπωνας άσος αποκτήθηκε από τους «ασπρόμαυρους» τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν για το πρόσωπό του. Εξάλλου, σημείωσε μόλις δώδεκα συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις (έχοντας μία ασίστ), ενώ εδώ και καιρό βρισκόταν συνήθως εκτός αποστολής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου του Σίντζι Καγκάβα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ο Ιάπωνας αποφάσισαν, κοινή συναινέση, να τερματίσουν τη συνεργασία τους. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν τον Αντράντε»

Τσανάκας: «Μοιάζει το ντέρμπι της Τούμπας με της Λεωφόρου - Τα μεταγραφικά σενάρια»

Κετσετζόγλου: «Να τελειώσει τη δουλειά και να πάρει τον τίτλο η ΑΕΚ - Διαθέσιμοι οι Γιόβιτς και Μάνταλος στη Λεωφόρο»

Σε τρεις φάσεις η διάθεση των διαρκείας για τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό - Η προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

ΠΑΟΚ: Σύμβουλος του Σαββίδη ο Παπαμιμίκος - Παραθέτει συνέντευξη Τύπου στις 13:30

Παντελίδης: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ηρακλή»

Δεσύλλας: «Ντέρμπι αντίδρασης κόντρα στην ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό - Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το μέλλον»

Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟΚ: Τα λένε Σαββίδης και Λουτσέσκου!

Κούλης Αποστολίδης στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ»: «Γιατί τόσοι τραυματισμοί στον ΠΑΟΚ;»

Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου - Ο πόνος δεν περνάει, χάσαμε από τον φόβο της αποτυχίας»!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.