Αυξάνονται οι «μνηστήρες» που φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Ματ Λοτζέσκι. Μετά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που «ακούστηκε» τις προηγούμενες ημέρες, τώρα είναι η σειρά της Ρεάλ Μαδρίτης να μπει στο… κόλπο, σύμφωνα με το «Sportando».

Οι εμφανίσεις που έκανε ο Αμερικανός στην πρώτη του χρονιά με τον Ολυμπιακό φαίνεται πως… κέντρισε το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων, ωστόσο η τελευταία λέξη ανήκει στους Πειραιώτες. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο για τη νέα σεζόν και μπορεί να φύγει, μόνο εφόσον συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι όμως στην παρούσα φάση δεν έχουν σκοπό να κάνουν κάτι τέτοιο.

Στην Ευρωλίγκα σε 29 ματς, ο Λοτζέσκι είχε κατά μέσο όρο 11,1 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,2 λάθη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρούσι-Ολυμπιακός: Για το απόλυτο των νικών οι «ερυθρόλευκοι» στο Κλειστό του Αγίου Θωμά

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»