Τρόπο για να χωρέσει στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στον Ολυμπιακό (7/2, 19:30), αναζητά ο Ιγκόρ Τούντορ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε φανέλα βασικού στον Βούλγαρο άσο στην προπόνηση της Παρασκευής, αλλά φαίνεται πως δεν τον προορίζει για μοναδικό προωθημένο στο Καραϊσκάκη. Έχει στο μυαλό του ο Κροάτης ένα σχήμα με τον 35χρονο και τον αρχηγό του «Δικεφάλου του Βορρά» μαζί από την αρχή.

Αν τελικά πραγματοποιήσει αυτήν του σκέψη ο 38χρονος τεχνικός, τότε θα είναι στην κορυφή ο Έλληνας φορ και από πίσω του θα κινείται ο Μπερμπάτοφ. Όπως έχει συμβεί δηλαδή πάνω-κάτω και τις (λίγες) προηγούμενες φορές που συνυπήρξαν μαζί στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Βελλίδης θα είναι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια. Αριστερά λογικά θα παίξει ο Γιώργος Τζαβέλλας και στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Βίτορ με παρτενέρ τον Χατζηισαΐα που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του και ο Κίτσιου θα είναι δεξιά. Ο Τζιόλης με τον Τσίμιροτ δύσκολα θα «κουνηθούν» από τον άξονα. Στο ένα «φτερό» θα είναι σίγουρα ο Μακ και στο άλλο πιθανόν ο Πέλκας. Ο νεαρός είναι φαβορί στην παρούσα φάση, αλλά δεν αποκλείεται να προτιμηθεί κάποιος εκ των Γκολάσα και Σάμπο. Σε αυτήν την περίπτωση θα αλλάξει το σχήμα ο Τούντορ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.