Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τον κρίσιμο αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» την Κυριακή αναμένεται να βρίσκεται ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Ο Κροάτης μέσος έδειξε να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο, καθώς ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσε με ατομικό πρόγραμμα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ζέκα σε ρόλο δεξιού μπακ, ενώ σκέφτεται να βάλει ακόμη κι από την αρχή του αγώνα τον Χάρη Μαυρία. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Ταυλαρίδης και Μπούρμπος.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και τελειώματα, ενώ στο τέλος οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες όπου οι δυο έπαιζαν εναλλάξ οικογενειακό δίτερμα και η άλλη έκανε άσκηση πέντε εναντίον δυο.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Παρασκευή με προπόνηση στις 11:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας