Stoiximan Super League

Μιλάνε ελληνικά στο σπίτι του Μπεργκ!

Η Ζοζεφίν Μπεργκ αποκάλυψε πως ο σύζυγός της, Μάρκους είχε μίνι συνομιλία στα ελληνικά με την 3χρονη κόρη τους, δηλώνοντας παράλληλα περήφανη για το επίτευγμα της μικρής Τζολί!

Δεν γνωρίζουν ελληνικά για να κάνουν διάλεξη στο πανεπιστήμιο, αλλά μια χαρά... συνεννοούνται άμα λάχει στην οικογένεια Μπεργκ!

Η σύζυγος του Μάρκους (ο οποίος ήδη γνωρίζει αρκετά), Ζοζεφίν έγραψε στο προσωπικό της blog πως οι δυο τους και η τρίχρονη κόρη τους παρακολουθούσαν... παιδικά (σε ελληνικό κανάλι), όταν ο άσος του Παναθηναϊκού είπε κάτι στη γλώσσα μας και η Τζολί όχι μόνο του απάντησε, αλλά συνέχισε να μιλάει στα ελληνικά!

Και βάσει των όσων αποκάλυψε η Σουηδή καλλονή, μια χαρά τα γνωρίζει η μικρή (μετά απ' την επιβεβαίωση του διεθνούς επιθετικού)!

inner

«Η Τζολί μιλάει εξαιρετικά ελληνικά! Ξέραμε πως μπορεί να πει λίγες λέξεις, αλλά χθες βράδυ όταν παρακολουθούσαμε ένα ελληνικό κανάλι με παιδικά, ο Μάρκους είπε μια φράση στα ελληνικά και αυτή όχι μόνο του απάντησε, αλλά συνέχισε να μιλάει στην ίδια γλώσσα για λίγο ακόμα! Είχαμε… μείνει και καθόμασταν να την ακούμε. Ο Μάρκους γνωρίζει κάποια ελληνικά, οπότε καταλάβαινε πως αυτά που έλεγε η Τζολί ήταν σωστά. Είναι τρελό, είναι κάτι παραπάνω από 3 ετών και ήδη μιλάει 3 γλώσσες. Τώρα πια θα πρέπει να με διδάξει», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζοζεφίν, γεμάτη χαρά και περηφάνια για τα κατορθώματα της κόρης της!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x