Στην 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα ο 19χρονος που συνελήφθη για εμπλοκή στο αιματηρό επεισόδιο που στοίχισε τη ζωή στον 20χρονο, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στην Καλαμαριά. Ωστόσο, μετά από αίτημα που υποβλήθηκε από την υπεράσπισή του, πήρε (νέα) προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

Ο 19χρονος, που βρισκόταν στο σημείο μαζί με το νεαρό θύμα κι ένα ακόμη άτομο, διώκεται για τρεις πράξεις: Συμμορία, διακεκριμένη περίπτωση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη- οι δύο τελευταίες από κοινού και με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νέου Αθλητικού Νόμου.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και το δεύτερο πρόσωπο- από την ίδια παρέα, που αναζητείται.

Στο μεταξύ, το μεσημέρι αναμένεται να απολογηθεί ο 23χρονος καθ' ομολογίαν δράστης του φονικού. Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράνομη οπλοκατοχή-οπλοχρησία. Προανακριτικά, ισχυρίστηκε ότι τέλεσε το έγκλημα σε καθεστώς άμυνας, μετά από απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε κάτω από το σπίτι του.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντώνης Σαμαράς: Μετρά αντίστροφα για το νέο κόμμα - Έτοιμα τα γραφεία, «κλειδώνουν» ψηφοδέλτια και ρόλοι

Τραγωδία στην Κοζάνη: Νεκρή 16χρονη μαθήτρια - Είχε βρεθεί δίχως τις αισθήσεις της στις τουαλέτες

ΑΑΔΕ: Μετατίθεται για την 1η Ιουλίου 2027 η έναρξη της υποχρεωτικής πληρωμής ενοικίων μέσω τράπεζας

Βουλή: Αίρεται η ασυλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Δημήτρη Αβραμόπουλου

Δωρεάν rapid test για τον ιό του Δυτικού Νείλου από τον δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Θεσσαλονίκη: Μαθητής Γυμνασίου έβγαλε μαχαίρι σε σχολείο και απείλησε συμμαθητές του

Σφοδρή επίθεση Λατινοπούλου στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν από το Ευρωκοινοβούλιο

Εκ νέου υποβολή αιτήσεων για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2025-2026

Τα Φίτζι κήρυξαν κατάσταση εθνικής κρίσης για τον ιό HIV έπειτα από τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων

Ανδρουλάκης: Το κόστος του προγράμματός μας είναι 1,3 δισ. τον 1ο χρόνο - Σε δόσεις η 13η σύνταξη