Επικαιρότητα

Στα δικαστήρια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για το «ντου» στα δημοσιογραφικά της Τούμπας-Απειλές κατά ΜΜΕ, επενέβη η αστυνομία

Στα δικαστήρια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για την εισβολή στα δημοσιογραφικά της Τούμπας. Νέες απειλές σε βάρος δημοσιογράφων από περίπου 50 άτομα, που απομακρύνθηκαν από την αστυνομία.

Στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης οι οκτώ οπαδοί του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν για τους προπηλακισμούς δημοσιογράφων στο γήπεδο της Τούμπας την περασμένη Κυριακή πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, διαμαρτυρόμενοι για την κάλυψη και την προβολή της είδησης της δολοφονίας ενός 20χρονο οπαδού του Δικεφάλου του Βορρά στην Καλαμαριά.

Έξω από τα δικαστήρια συγκεντρώθηκε ομάδα 50 ατόμων οι οποίοι κατά την μεταγωγή των συλληφθέντων εξαπέλυσαν φραστικές απειλές εναντίον των δημοσιογράφων που βρίσκονταν στο σημείο. Η αστυνομία επενέβη για να απομακρύνει τους οπαδούς και να αποκλιμακωθεί η ένταση.

Υπενθυμίζεται πως συνολικά 14 άτομα ταυτοποιήθηκαν για τους προπηλακισμούς στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου του ΠΑΟΚ. Πέραν των οκτώ που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, οι υπόλοιποι έξι αναζητούνται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x