Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Πρώτα απ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές. Πραγματικά η συμμετοχή ήταν τεράστια και αυτό είναι ευχάριστο διότι οι παίκτες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στις προσπάθειες που κάνει ο σύνδεσμος αυτές τις δύσκολες εποχές.

Έδειξαν επίσης, ότι είμαστε ενωμένοι κι έτσι πρέπει να παραμείνουμε, όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Με την προσθήκη και των νέων παιδιών στο Δ.Σ, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε πιο πολύ, για τα δικαιώματα του επαγγελματία καλαθοσφαιριστή.

Θέλουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής και εργασίας του καλαθοσφαιριστή και παράλληλα με συντονισμένες κινήσεις, να προωθήσουμε το άθλημα που όλοι αγαπάμε και υπηρετούμε. Για να γίνουν όλα αυτά όμως, θα πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»