Με ένα ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού και νυν της Μπαρτσελόνα, Νικ Καλάθης, έστειλε το δικό του μήνυμα για την παρουσία τους στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος.

Ο 32χρονος Έλληνας διεθνής, επέστρεψε για πρώτη φορά στην έδρα του «τριφυλλιού» με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, με τους «πράσινους» να τον τιμούν για την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια.

«Πάντα όμορφο το να επιστρέφω σπίτι, ευχαριστώ Παναθηναϊκέ για το θερμά καλωσόρισμα», έγραψε ο Καλάθης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με τον κόσμο του στο «Ulker Sports Hall» ο Παναθηναϊκός

Με Ναν η 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Φενέρ

Τιμά τον Κουτλουάι η Φενέρ πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό: H φανέλα του στην οροφή τoυ «Ulker Sports Hall»

Ζέρβας: «Σημείο καμπής το ματς με Βαλένθια για Ολυμπιακό-Πρέπει να παίξει άμυνα»

Πετρίδης: «Θα χρειαστεί μια υπέρβαση ο Παναθηναϊκός AKTOR απέναντι στην Φενέρμπαχτσε - Πολύ σημαντική η επιστροφή Όσμαν»

Ολυμπιακός-Βαλένθια: Ώρα ανασύνταξης και «restart» για τους «ερυθρόλευκους»

Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός AKTOR: Κρίσιμη μάχη απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρωλίγκας!

Ευρωλίγκα: Ντέρμπι σε Ιερουσαλήμ και Μιλάνο, επικίνδυνη έξοδος για Μπάρτσα στη γαλλική πρωτεύουσα

Πετρίδης από Κωσταντινούπολη: «Το ξαφνικό πρόβλημα με Ναν και η πιο φορμαρισμένη ομαδα της Ευρωλίγκας»

Βεζένκοφ: «Πρέπει να αλλάξουμε τα πάντα σε σχέση με τη Βαρκελώνη»