Ανταγωνιστικός θέλει να εμφανιστεί ο Κολοσσός Ρόδου ενόψει της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Basket League. Mέσα από τα εισιτήρια διαρκείας του, ζήτησε την στήριξη του κόσμου προκειμένου να διατηρηθεί στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ τονίζοντας πως οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση είναι άκρως σημαντική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: « ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, πάμε ΔΥΝΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Η στήριξη του κόσμου, κρατάει την ομάδα ψηλά και δυνατά. Είναι γνωστό το πόσο δύσκολο είναι οικονομικά και όχι μόνο, να διατηρηθεί μια ομάδα και μάλιστα επαρχιακή, στην Α1, με την επιτυχία του Κολοσσού. Τόσο τα εισιτήρια διαρκείας όσο και τα εισιτήρια των αγώνων είναι πνεύμονας ζωής, γι’ αυτό, είναι η ώρα να προσφέρει ο καθένας τη στήριξή του, μικρή, μεγάλη στην ομάδα. Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS ανταποκρίνεται και διατηρεί στην αγωνιστική 2016-17 τις ίδιες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας.
Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας από τα γραφεία της KΑΕ, στην οδό Πλατεία Βρούχου 1, Δευτέρα - Παρασκευή από 10:00 έως 15:00, τηλ 22410 22261, info@kolossosbc.gr καθώς και μέσω του viva.gr.
»

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαχαίρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης για Ομπράντοβιτς: «Έρχονται καλύτερες μέρες στον Παναθηναϊκό-Όσοι αγαπάνε την ομάδα θα είναι εκεί»

Αλβέρτης στον bwinΣΠΟΡ FM για την εποχή Ομπράντοβιτς: «Ξεκινάμε ταπεινά και με πολλή δουλειά - Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Γιάνκοβιτς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μακάρι όλα τα γήπεδα της Α1 να ήταν όπως είναι εδώ στο AegeanBall Festival»!

Ράιτ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Εύχομαι πολλα τρόπαια στον Ολυμπιακό εκτός και αν... παίζουμε ως αντίπαλοι»

Ράγισαν καρδιές στο Stoiximan AegeanBall Festival για τον θάνατο της Κανέλλας Χρυσονίδου

Στο Περιστέρι για 1+1 χρόνια ο Καματερός!

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Νέλι Τζούνιορ Τζόζεφ

Επικράτησε της ΔΕΚΑ με MVP Σπανούλη και κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων ο Ολυμπιακός!

Επικράτησε του ΟΦΗ και στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στις Κορασίδες ο Παναθηναϊκός!

Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Η Ελλάδα έγινε το σπίτι μας, χτίσαμε μια ζωή εδώ»