Τα εναπομείναντα παιχνίδια για τον Αρκαδικό θα κρίνουν την παραμονή του στην κατηγορία και έτσι η νίκη κόντρα στα Τρίκαλα είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική, σύμφωνα με τον Αβραάμ Καλλινικίδη.

Αναλυτικά το blog του Αβραάμ Καλλινικίδη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Φίλες και φίλοι καλό σας απόγευμα. Εδώ είμαστε για μια ακόμα εβδομάδα, πιστοί στο ραντεβού μας. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα μας έπαιζε στο Λαύριο, ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα παιχνίδι όπου χρειαζόμασταν την νίκη.

Ωστόσο, το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε καλά για εμάς και η ήττα που γνωρίσαμε μας φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Τα παιχνίδια που απομένουν δεν είναι απλά σημαντικά. Είναι μια κατηγορία για εμάς. Συνεπώς, αρχής γενομένης από το ματς με τα Τρίκαλα θέλουμε μόνο νίκες για να έχουμε θετικό επίλογο σε μια ωραία και γεμάτη εμπειρίες χρονιά.

Έχουμε δείξει και στο παρελθόν πως όταν παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο τα καταφέρναμε εξαιρετικά. Πλέον, καλούμαστε να κάνουμε το ίδιο και τώρα. Όσο, δηλαδή, κρατάμε την κατάσταση στα χέρια μας και είναι κατά κάποιο τρόπο ελεγχόμενη, είναι ένα θετικό στοιχείο για εμάς.

Πλέον, μετά από μια σημαντική εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, παλέψαμε στις προπονήσεις και ξέρουμε πως πλέον είμαστε έτοιμοι. Ακούσαμε προσεκτικά τους προπονητές μας, δουλέψαμε πάνω σε ξεχωριστά κομμάτια του παιχνιδιού μας και πλέον πάμε να παίξουμε έναν τελικό απόλυτα έτοιμοι.

Θέλω για μια ακόμα φορά, μέσα από αυτή την στήλη να ζητήσω από τον κόσμο της Τρίπολης να έρθει στο γήπεδο, να στηρίξει την προσπάθειά μας και να παλέψει μαζί μας, να φωνάξει να μας δώσει δύναμη ώστε να φτάσουμε στο ροζ φύλλο αγώνα
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»