Δεν ανεβαίνει Θεσσαλονίκη μόνο για ψυχολογικούς λόγους ο Κάρλος Ζέκα!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ο Πορτογάλος του Παναθηναϊκού αισθάνεται καλύτερα μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του και παρά το ότι έμοιαζε απίθανο να παίξει στον αυριανό επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ, πλέον υπάρχουν πιθανότητες για το αντίθετο.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο το πρωί θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο αρχηγός του τριφυλλιού καθίσει σε πρώτη φάση στην άκρη του πάγκου. Δεν υπάρχει καμία –μα καμία περίπτωση- να παίξει βασικός- ωστόσο αν τελικά βρεθεί στους αναπληρωματικούς της ομάδας, τότε ίσως και να τον δούμε να αγωνίζεται σαν αλλαγή!

Βέβαια, ένα τέτοιο σενάριο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, εμπεριέχει αρκετό ρίσκο (δεδομένου πως ο παίκτης δεν είναι 100% έτοιμος και υπάρχει κίνδυνος για υποτροπή) κι αν τυχόν επιβεβαιωθεί, θα μιλάμε για… μίνι θαύμα!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

Superbet Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική - ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μαζί στην κορυφή