Απάντηση σε… χαμηλούς τόνους έδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη χθεσινή γραπτή δήλωσή του Γιώργου Καραγκούνη. Οι πράσινοι επισημαίνουν ότι «κανείς δεν έχρισε κανέναν σύμβουλο ή μάνατζερ».

«Το μόνο που ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι ότι ο Γιώργος του μίλησε με καλά λόγια για το ήθος και τις προοπτικές ενός ανθρώπου με τον οποίο στη συνέχεια έγιναν και γίνονται ακόμα κάποιες επαφές», αναφέρει –μεταξύ άλλων- για το θέμα ανάληψης καθηκόντων τεχνικού συμβούλου από τον Νίκο Νταμπίζα.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Με αφορμή τη δήλωση του Γιώργου Καραγκούνη η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί να διευκρινίσει τα ακόλουθα:

Κανείς δεν έχρισε κανέναν σύμβουλο ή μάνατζερ.

Το μόνο που ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι ότι ο Γιώργος του μίλησε με καλά λόγια για το ήθος και τις προοπτικές ενός ανθρώπου με τον οποίο στη συνέχεια έγιναν και γίνονται ακόμα κάποιες επαφές.

Οι επιλογές αφορούν τον Παναθηναϊκό και σε καμία περίπτωση τον πρώην παίκτη μας, σημερινό ποδοσφαιριστή της Fulham. Τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στη ΓΣ της εταιρείας ουδόλως απέχουν από την αλήθεια χωρίς από τα λεγόμενά του να θίγεται κανείς.

Ο δε Γιώργος ήταν και θα παραμείνει σημαντικό κεφάλαιο για αυτήν την ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης–Ολυμπιακός: Παράδοση, ισορροπία και «σφιχτά» σκορ στο ντέρμπι

Τσορμπατζόγλου: «Το πιθανό δίδυμο στα χαφ του ΠΑΟΚ με την έλευση Ζαφείρη και η διαχείριση με Ατρόμητο»

Σαββόπουλος: «Πρέπει να σηκώσει κεφάλι ο Άρης-Πιθανό σχήμα χωρίς Μορόν»

Τσανάκας: «Με φόρα από την Αστάνα ο Ολυμπιακός, η εκτίμηση για Ελ Κααμπί και την παραμονή του»

Παγκάκης: «Πολύ σημαντικό το ματς με τον Βόλο-Οι επιλογές Μπενίτεθ για 11άδα»

Κετσετζόγλου: «Πολύ δύσκολο το ματς με Παναιτωλικό για την ΑΕΚ-Η πιθανή 11άδα»

Τσιφτσής: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στη Βουλγαρία – Πάμε αποφασισμένοι για τη νίκη στο Περιστέρι»

Λαφόν: «Πάνω απ’ όλα η νίκη με τον Βόλο – Δύσκολο να αφήνω την ομάδα για το Κόπα Άφρικα»

Κωνσταντινίδης: «Οι βαθμοί που χάνονται τώρα, δύσκολα αναπληρώνονται»

Stoiximan Super League: Τα μεγάλα ραντεβού σε Αγρίνιο, Περιστέρι, Λεωφόρο και Θεσσαλονίκη