Λίγη ώρα μετά την καταγγελία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας περί ξυλοδαρμού του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου από οπαδούς της ΑΕΚ και τα περί δημιουργίας κλίματος βίας και τρομοκρατίας, αλλά και συγκάλυψης από ΜΜΕ, ήρθε η διάψευση.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως δεν υπήρξε κανένας ξυλοδαρμός του Γιώργου Πάνου, καθώς οι οπαδοί που βρίσκονται έξω από το δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας όχι μόνο δεν τον χτύπησαν, αλλά δεν θα μπορούσαν καν να τον πλησιάσουν λόγω ισχυρής αστυνομικής παρουσίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρξαν ύβρεις προς το πρόσωπο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, αλλά οι προπηλακισμοί δεν ξέφυγαν από το λεκτικό επίπεδο και ο Γιώργος Πάνος, μάλιστα, εισήλθε, σε παράπλευρο κατάστημα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μάλιστα, τα περί ξυλοδαρμού του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου αποδίδονται σε προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων σε βάρος της ΑΕΚ και των οπαδών της, που εντείνουν τις πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς», στο οποίο αντιτίθεται σθεναρά ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ειρωνική ανακοίνωση Βόλου για Γρηγορίου: «Τώρα καταλάβαμε γιατί ήταν τόσο καιρό άνεργος»

ΠΑΟΚ: «Το μήνυμα για τα 100 χρόνια μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο»!

Τσορμπατζόγλου: «Τι ισχύει με Ζίβκοβιτς, Κένι και Μεϊτέ για ΑΕΚ - Οι σκέψεις Λουτσέσκου για 11άδα»

Τσακίρης: «Τεράστιο το κίνητρο για την ΑΕΚ, να εκμεταλλευτεί τον ρυθμό που έχει - Το πιθανό πλάνο για την 11άδα»

Τσανάκας: «Όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε ξανά στα σχοινιά, έκανε τρεις σερί νίκες»

Δεσύλλας: «Πολλά τα κίνητρα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι - Η 11άδα του Μπενίτεθ»

Γρηγορίου: «Από δύο τεράστια λάθη του διαιτητή έγινε η ανατροπή»

Μπέος κατά διαιτησίας: «Αλλοίωσε το αποτέλεσμα προκλητικά και ετσιθελικά ο Πολυχρόνης...»

Λιοντάρι που βρυχάται για σωτηρία ο Πανσερραϊκός, άλωσε το Αγρίνιο με σόου Τεϊσέιρα!

Βαθμολογία playouts: Έριξε στη ζώνη του υποβιβασμού την ΑΕΛ Novibet ο απίθανος Πανσερραϊκός!

TAGS: A.E.K.