Ακατάλληλες συνθήκες για διεξαγωγή πρωταθλήματος βλέπει στην Ελλάδα ο Χοσέ Κάνιας. Μιλώντας στον Cadena Ser, ο μέσος του ΠΑΟΚ περιέγραψε όσα έζησε στην Τούμπα τονίζοντας πως ακόμη και συμπαίκτες του έλεγαν στον Ιβάν Σαββίδη να φύγει από το γήπεδο γιατί βλάπτει την ομάδα.

«Εδώ και καιρό στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν επεισόδια, αλλά τώρα τελευταία είναι πολύ σοβαρά και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Αρχικά ο διαιτητής μέτρησε το γκολ, μετά από έξι λεπτά το ακύρωσε και τότε οι δύο πάγκοι μπήκαν στο γήπεδο. Τότε είδαμε τον πρόεδρο να μας καλεί να πάμε στα αποδυτήρια. Εμείς ήμασταν σε κατάσταση σοκ. Αργότερα είδαμε στις φωτογραφίες πως έφερε όπλο, κάτι που μας επηρέασε γιατί δεν το περιμέναμε. Ακόμη και παίκτες μας του έλεγαν να βγει από τον αγωνιστικό χώρο γιατί έκανε κακό στην ομάδα», τόνισε ο Κάνιας.

Όσο για την απόφαση της κυβέρνησης για τη διακοπή του πρωταθλήματος, είπε: «Δεν το περίμενα, αλλά από την άλλη το καταλαβαίνω, γιατί υπάρχουν οι συνθήκες που είναι ανεπίτρεπτες για το ποδόσφαιρο. Αυτά τα πράγματα δεν μπορεί να συμβαίνουν και μας πλήττουν στο μέγιστο βαθμό. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός φτάνουν σε σημείο που δεν μπορούμε να το αντέξουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταματέλος: «Στο γήπεδο πρέπει να δείξει αντίδραση ο Ολυμπιακός και να έχει την περσινή εικόνα του στα πλέι οφ»

Ο Άρης μπροστά στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν

«Εμείς φταίμε, εμείς θα το γυρίσουμε»: Ο Ολυμπιακός κοιτά μπροστά μετά το ντέρμπι

Τσιώλης στη Δίκη: «Δεν πρόκειται να τεθεί θέμα Μεντιλίμπαρ»

Τελική ευθεία: Το πρόγραμμα «αιωνίων», Δικεφάλων και Λεβαδειακού ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Ντέμης: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τη νίκη του Παναθηναϊκού - Αν ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ δεν έχει ένταση, τότε…»

Θερμή υποδοχή Μανωλά σε Ηλιόπουλο: «Θυμίζετε κάτι από Μπάρλο» - Το χιουμοριστικό σχόλιο για τις κάρτες

Ηλιόπουλος: «Οι τρικλοποδιές δεν θα μας σταματήσουν - Βήμα-βήμα και θα τα ξαναπούμε τον Μάιο»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης βοηθά στην πνευματική προετοιμασία του ΠΑΟΚ - Στο νήμα θα κριθεί του Μεϊτέ για Παναθηναϊκό»

Δεσύλλας: «Νικητής σε κάθε επίπεδο στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός - Αναζητά υπέρβαση στην Τούμπα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.