Ο Ανδρέας Καπούλας θα βρεθεί την Τετάρτη στη δύσκολη θέση να είναι στον... αντίπαλο πάγκο στον αγώνα της Εθνικής Νέων Ανδρών με τη Μεγάλη Βρετανία.

«Είναι ιδιαίτερη στιγμή να παίζεις στην Ελλάδα, αλλά η συγκέντρωσή μου πρέπει να είναι στην ομάδα μου, στα παιδιά και να προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δουλειά στο γήπεδο. Να παίζεις στην Ελλάδα είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα και εύχομαι τα καλύτερα στην ελληνική εθνική ομάδα, αλλά πρέπει να είμαι με τη Μεγάλη Βρετανία», τόνισε ο 35χρονος προπονητής, που είχε μόνο καλά λόγια για το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

«Η Ελλάδα είναι πάρα πολλή καλή ομάδα. Θα ήταν φαβορί όχι μόνο για την Β’ Κατηγορία, αλλά και στην Α’ Κατηγορία. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά για μας είναι σημαντικό που έχουμε προκριθεί στην οκτάδα. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θέλουμε να παίξουμε σκληρά, θέλουμε να παίξουμε με τις καλύτερες ομάδες. Θα αναμετρηθούμε για να μάθουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Δεν κοιτάμε μόνο το αποτέλεσμα, καθώς είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε και να μαθαίνουμε σαν ομάδα. Θα προσπαθήσουμε σκληρά πάλι αύριο και θα δούμε στο τέλος του παιχνιδιού που θα είμαστε».

Όσο για την πορεία της ομάδας του, που ως τώρα είναι αήττητη, είπε: «Ξέραμε ότι είχαμε καλά παιχνίδια και ανεβάζαμε ρυθμούς σε κάθε αγώνα. Ξεκινήσαμε με Αλβανία, μετά Ιρλανδία, Κόσοβο, τώρα Ολλανδία και θέλαμε να είμαστε σε αυτή τη θέση πηγαίνοντας στην αναμέτρηση με την Ελλάδα. Οι παίκτες μου έχουν παίξει πολύ σκληρά, μαθαίνουμε κάθε μέρα, γινόμαστε καλύτεροι σαν ομάδα και βρίσκουμε ρυθμό. Οι βοηθοί προπονητές έχουν κάνει καλή δουλειά στο σκάουτινγκ και δουλεύουμε μαζί για ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη σκληρή δουλειά που κάνουν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λύγισε τη Μύκονο και έκλεισε με θετικό τρόπο την πορεία του τουρνουά του Αγρινίου ο Βίκος

«Παραπάνω από ομάδα. Οικογένεια»: Η ομαδική φωτογραφία του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2026-27

ΣΕΦ: Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της ΕΠΣ Πειραιά από το Πρωτοδικείο

Ζέρβας: «Αυτά κρατάει ο Ολυμπιακός από την Κύπρο - Τα πρώτα συμπεράσματα για Μοντέρο, Εντιάι και ΜάκΙνταϊρ»

Πετρίδης: «Υπήρχαν στιγμές που ο Παναθηναϊκός έπνιγε τον αντίπαλο - Ο Μπόνγκα ίσως γίνει η πιο κομβική μεταγραφή»

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και το πάθος των «κίτρινων» στον πάγκο: Η παρακάμερα του αγώνα μεταξύ Άρη και Ερυθρού Αστέρα

Τσιάρας: «Στόχος του ΠΑΟΚ να παίξει στη Euroleague - Δεν θέλουμε τους επτά ξένους, στηρίζουμε τον Έλληνα παίκτη»

Νέα εποχή στις ακαδημίες του Άρη με αναπτυξιακή ομάδα τον ΑΣ Πανόραμα

Ολυμπιακός: Προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2025/26 για να εξασφαλίσουν θέση στο νέο ΣΕΦ!

Το κάλεσμα Φρανσίσκο για το «Π. Γιαννακόπουλος»: «Ανυπομονώ να σας δω σπίτι μας»