Σε φιλικό ματς προετοιμασίας, η Μύκονος νίκησε την Καρδίτσα στο «Γιάννης Μπουρούσης» 80-71. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος κι οι συνεργάτες του θέλησαν να διαπιστώσουν τον βαθμό στον οποίο ανταποκρίνονται οι παίκτες τους στο παρκέ απέναντι στους ισχυρούς και φιλόδοξους νησιώτες.

Για τον ΑΣΚ αγωνίστηκαν όλοι οι διαθέσιμοι αθλητές πλην των νεαρών Μπουντούρη και Πασαγιάννη, συμπεριλαμβανομένου του Ρομέλο Ουάιτ, ο οποίος επέστρεψε στα παρκέ μετά τις 24 Μαρτίου 2024.

Τα φιλικά προετοιμασίας συνεχίζονται για την Καρδίτσα το ερχόμενο Σάββατο, όπου θα αντιμετωπίσει το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο για τα «Μαυροσκούφεια».


Τα δεκάλεπτα: 15-14, 40-41, 59-63, 71-80

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών

Νάναλι: «Ο Σάκοτα το έκανε εύκολο για να έρθω στην ΑΕΚ - Δεν σκοπεύω να σταματήσω σύντομα το μπάσκετ»

Κροατία-Ελλάδα: Απαιτητική εκτός έδρας δοκιμασία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2027