Ο Εθνικός Άχνας νίκησε 4-2 την Καρμιώτισσα στα Πολεμίδια για την έκτη αγωνιστική των πλέι άουτ του κυπριακού πρωταθλήματος και βρέθηκε στο +4 από τις θέσεις υποβιβασμού, κάνοντας ένα βήμα παραμονής στη μεγάλη κατηγορία και αφήνοντας τους γηπεδούχους στο -13 από τις θέσεις παραμονής, «σπρώχνοντάς» τους ουσιαστικά στη δεύτερη κατηγορία από τώρα.

Στο 28’, με πανέμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ του Περατικού έξω από την περιοχή, έγινε το 0-1. Στο 44΄, μετά από αντεπίθεση με τον Χέρτσκοβιτς, ο Ισραηλινός έδωσε στον Ι. Σασί, ο οποίος με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-1.

Στο 53’ με κεφαλιά του Χατζηβασίλη, μετά από μπαλιά του Νεοφύτου από αριστερά, έγινε το 2-1. Στο 70’, με ατομική προσπάθεια του Μ. Ηλία και σουτ εντός περιοχής έγινε το 2-2. Στο 88’, ο Ουόλ έκανε το 2-3 και στο 94’ ο Κουμή με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.


Καρμιώτισσα (Γιαννάκης Ποντικός): Παπλωματάς, Χριστοφή, Πέρετζ, Καψός, Ευσταθίου (90' Σάββα), Μ. Σάσι (63' Ρόμο), Χρίστου, Νεοφύτου (90' Παχίπης), Ι. Σασί (90' Γεωργίου), Χατζηβασίλης, Χέρτσκοβιτς (72' Κωμοδίκης)

Εθνικός Άχνας (Ηλίας Χαραλάμπους): Μπογκατίνοφ, Γκόρουμπετς, Περατικός, Ιωάννου (46' Σάβιτς), Ντέιβισον, Χριστοφή, Παπαγεωργίου (89' Κουμή), Μιγκελίτο, Ουαλί, Ζάκπα (55' Μ. Ηλία), Μάιντεβατς (89' Κυπριανού)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube