Κύπρος

Η Πάφος «έσπρωξε στον γκρεμό» τον Ερμή

Μια αποφασιστική Πάφος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ερμή Αραδίππου και τον νίκησε 2-1 εντός έδρας για την έκτη αγωνιστική των πλέι άουτ του κυπριακού πρωταθλήματος.

Η Πάφος «καθάρισε» 3-1 τον Ερμή Αραδίππου εντός έδρας για την έκτη αγωνιστική των πλέι άουτ του κυπριακού πρωταθλήματος, βρέθηκε στο +6 από τις θέσεις υποβιβασμού και άφησε τους φιλοξενούμενους στο -5 από τις θέσεις παραμονής και σε δύσκολη κατάσταση για να αγωνίζονται και τη νέα περίοδο στα μεγάλα «σαλόνια».

Στο 19’, βαθιά μπαλιά του Κβίντα, ο Μπεριγκό κατέβασε πολύ όμορφα την μπάλα και πλασάρε για το 1-0. Στο 40’, μετά από σέντρα του Φουρ στην περιοχή, ξανά ο Μπεριγκό με προβολή έκανε το 2-0.

Στο 88’, ο Μέρφι με ωραία ενέργεια έκανε το 3-0. Στις καθυστερήσεις, ο Παντελή με προβολή μέσα από την περιοχή, έπειτα από σέντρα του Κοβάσεβιτς, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Πάφος (Σ. Κωνσταντινίδης): Ρούτκο, Σάιθ, Κβίντα, Βα (69' Μέρφι), Μπεριγκό (86' Τόρες), Φουρ (86' Σπόντας), Αουρέλιο, Αραγιούρι, Βαλακάρι, Πάνιτς, Πάντσεον (78' Βαλεριάνος)

Ερμής (Σ. Ντομπρασίνοβιτς): Φιρινίδης, Δημητρίου, Γαβριήλ (46' Κοβάσεβιτς), Μέιρα (83' Χαρή), Ρουσιάς, Κύπρου (65' Παντελή), Ντίας, Φόλμπρεχτ, Σάντο, Γκάταριτς, Κυριακίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x