Στην προπόνηση του Άρη ο Καρυπίδης! Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μίλησε στους παίκτες ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ και θέλησε να τους τονώσει την ψυχολογία, αλλά και να στείλει το μήνυμά του.

Η απομάκρυνση του Χερμάν Μπούργος δεν έλυσε όλα τα προβλήματα για τους «κίτρινους» και ο Θοδωρής Καρυπίδης το ξέρει πολύ καλά.

«Δεν θέλω να έχετε στο μυαλό σας τίποτα άλλος εκτός από το ντέρμπι. Πρέπει να βγάλετε αντίδραση μετά το Αγρίνιο, θέλω να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να κερδίσετε. Δείτε την πραγματική σας αξία», τόνισε ο Θοδωρής Καρυπίδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ίδια προβλήματα στον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Οι απουσίες των τεσσάρων θα πλήξουν τον ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς» - Η εκτίμηση για τον κόσμο στην Τούμπα

Sport: «Ο Ριμπάλτα στο στόχαστρο της Εσπανιόλ για διευθυντής ποδοσφαίρου»!

Τσανάκας: «Δύσκολα να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ»

Ανατροπή και «ναυάγιο»: Ο Ματσάρι δεν αναλαμβάνει τον Ηρακλή!

Δεσύλλας: «Σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα με ΑΕΚ ο Μπενίτεθ - Οι πιθανότητες για τη διάταξη του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Προβάδισμα ο Ζίνι για βασικός, ο Βάργκα δεν ''κουνιέται'' - Τα δεδομένα για την αριστερή πλευρά»

Τρία προβλήματα για Γρηγορίου στον Άρη

Ματσάρι: «Θέλω να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα και ένα ποιοτικό ρόστερ - Όχι επιλογές μόνο με στόχο τη σωτηρία»

Το όμορφο βίντεο της ΑΕΚ με νεαρούς φίλους της ομάδας, Βίντα και μαθήματα «κιτρινόμαυρης» ιστορίας