Stoiximan Super League

Άρης: Ο Βελάθκεθ, ο Μπόυργος και το ντέρμπι

Σε ρυθμούς... Βελάθκεθ αλλά και ΠΑΟΚ τρέχει ο Άρης, με τους «κίτρινους» να νιώθουν ικανοποιημένοι για τη δικαίωση στο θέμα Ντουρμισάι, ρίχνοντας την προσοχή τους έτσι σε γηπεδικό και Μπούργος.

Μπορεί το ματς με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτό που τραβάει όλα τα βλέμματα στον αγωνιστικό κομμάτι του Άρη, όμως υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμα με ενδιαφέρον, που φυσικά είτε θα μπουν σε δεύτερο ρόλο για λίγες ακόμα, είτε θα πάρουν σειρά με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ο Τόλης Τερζής προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του ώστε να είναι σωματικά και ψυχικά έτοιμοι για αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Λουίς Πάλμα λόγω των ενοχλήσεων που έχει, δεν κατάφερε ούτε χθες (1/9) να «βγάλει» κανονικά την προπόνηση.

Από εκεί και πέρα το πλάνο στρέφεται και στην άφιξη του νέου προπονητή, με τους «κίτρινους» να βρίσκονται σε φάση ανταλλαγής συμβολαίων με τον Χούλιο Βελάθκεθ. Αυτό συζητούν ακόμα είναι οι τελικοί όροι της συνεργασίας, αλλά και πόσους βοηθούς του θα φέρει στην Ελλάδα ο Ισπανός.

Τα πράγματα με τον Χερμάν Μπούργος δεν εξελίσσονται καλά, αφού ο Αργεντίνος προπονητής δεν δέχεται το «φιλικό» διαζύγιο. Μάλιστα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αν και υπάρχει όρος στη συμφωνία πως θα του καταβληθούν τα χρήματα για όσο διάστημα εργάστηκε στη Θεσσαλονίκη, αυτός φέρεται να ζητά ολόκληρο το συμβόλαιο.

Παράλληλα οι άνθρωποι του Άρη δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι με την δικαίωση στην υπόθεση Ντουρμισάι από το CAS, την ώρα που η ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη, «προχωράμε για να γίνει το νέο γήπεδο», φέρνει χαμόγελα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x