Με τις καλύτερες συνθήκες κατεβαίνει στην Αθήνα για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ!

Κι αυτό γιατί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς επιστρέφει στην αποστολή του «δικεφάλου του βορρά» μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Ο Σέρβος επιθετικός έκανε κανονικά προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, είναι μια χαρά κι ως εκ τούτου ο Βλάνταν Ίβιτς τον πήρε μαζί του για το αυριανό ματς στη Λεωφόρο.

Από 'κει και πέρα, ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Φερνάντο Βαρέλα. Ο αμυντικός των Θεσσαλονικέων έβγαλε όλο το πρόγραμμα, δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και συμπεριλήφθη στους «εκλεκτούς» του Σέρβου τεχνικού του.

Η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους: Γλύκο, Σιαμπάνη, Μάτος, Κίτσιου, Λέοβατς, Μαλεζά, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ουάρντα, Ενρίκε, Κάμπος, Ματθαίου, Αθανασιάδη, Κουλούρη, Πρίγιοβιτς .

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα «πράσινη» νίκη με πρωταγωνιστή Ουναΐ: Τα highlights από την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Η συνήθεια που γίνεται… λατρεία: Πανηγύρισαν ξανά με τον ίδιο τρόπο Ουναΐ και Καμαρά!

Μαγεία Ουναΐ, μυθική πλασεδάρα για το 2-0 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο!

Η αύρα της Λεωφόρου και η μαγεία του Ουναΐ οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε ακόμα μια νίκη!

Μιχάλης Βοριαζίδης: Από τη μεγάλη μάχη, στο περιβραχιόνιο του αρχηγού του Άρη - «Ήταν ανατριχιαστικό»

Προβάδισμα από την άσπρη βούλα στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό, έλυσε τον γόρδιο δεσμό ο Ουναΐ!

Παπαδόπουλος: «Το παιχνίδι κρίθηκε στη φάση του δοκαριού, συγχαρητήρια στον Άρη και στην ομάδα μας»

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ για το Superbet Κύπελλο Ελλάδας

Επιστροφή στο «σπίτι»: Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο!

Γρηγορίου: «Κρατάω μόνο το πρώτο 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο - Ευθυνοφοβία χωρίς αυτοπεποίθηση στην επίθεση»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.