Το σχόλιό του για τα όσα έγιναν σήμερα στην ΕΟΕ και την απόφαση της Ολομέλειας για να πραγματοποιηθούν -τελικά- οι εκλογές της κατέθεσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μανώλης Κατσιαδάκης.

Ο πρόεδρος της ΕΦΙΠ, πρώην γγ και ένα από τα αρχαιότερα μέλη της ΕΟΕ επεσήμανε ότι η Ολομέλεια είναι αυτή που λαμβάνει αποφάσεις για την εκλογική διαδικασία. «Η ολομέλεια είναι το αρμόδιο όργανο και αυτή που αποφασίζει και αποφάσισε να γίνει η εκλογική διαδικασία», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ υπογράμμισε ότι η πρόταση του κ.Νικολάου δεν έγινε αποδεκτή.

Τέλος εξέφρασε την ελπίδα του να υπάρξει μέσα στην χρονιά Έλληνας αθάνατος στη ΔΟΕ.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανώλη Κατσιαδάκη, πρόεδρος της ΕΦΙΠ και πρώην γγ της ΕΟΕ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κώστα Χατζηδημητρίου:

-για τις εκλογές της ΕΟΕ και τη διαδικασία που ακολουθήθηκε:

«Δυστυχώς δεν ήταν όπως θα έπρεπε να είναι. Παρόλα αυτά η πλειοψηφία αποφάσισε να γίνει η εκλογική διαδικασία. Αυτή έγινε με όλους τους τύπους και εξελέγησαν μέλη της ολομέλειας».

-για την απουσία μελών:

«Δεν μπορώ να πάρω θέση για την απουσία κάποιων μελών. Η ολομέλεια είναι το αρμόδιο όργανο και αυτή που αποφασίζει και αποφάσισε να γίνει η εκλογική διαδικασία».

-για την αποχώρηση του κ.Νικολάου:

«Δεν μπορώ να κάνω κρίση για την αποχώρηση του κ.Νικολάου. Ορίστηκε να έρθει σαν επίτιμο μέλος στην ολομέλεια. Έκανε την προκήρυξη και σήμερα είπε ‘’δεν μπορώ να κάνω τις εκλογές γιατί ένα μέλος δήλωσε ασθένεια. Αυτή την πρόταση του κ.Νικολάου δεν τη δέχθηκε η ολομέλεια και έτσι έγινε η διαδικασία.

-εάν ανοίγει ο χώρος για την ύπαρξη ενός Έλληνα «αθάνατου» στη ΔΟΕ:

«Πάντα ήταν ανοικτός ο δρόμος για έναν αθάνατο Έλληνα. Ελπίζω αυτή τη χρονιά να υπάρξει τελικά ένα μέλος»

-εάν έχει προβάδισμα για τη ΔΟΕ κάποιο μέλος:

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Έχω γνώμη αλλά είναι ένα θέμα καθαρά της ΔΟΕ»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»