Με το κρύο να είναι τσουχτερό, η “δίψα” για μπάλα υπερίσχυσε στους αγώνες που έκλεισαν τη δράση στην πρωτεύουσα, καθώ μπαίνουμε πλέον στο τελευταίο δεκαήμερο του Γενάρη. Οι ομάδες φορτσάρουν, λίγο πριν την έναρξη της εξαταστικής τους και τα δείγματα γραφής που είχαμε από μας όπως το Κεφαλονίτες – Γκετσεμπιρλίκι (8-6) ήταν εντυπωσιακά!

H mybet στηρίζει με όλες τις δυνάμεις το νεανικό κοινό και ιδίως τον υγιή ανταγωνισμό μέσα από διοργανώσεις όπως το Total UNI-League.

Το minifootball δείχνει να βρίσκεται στην καρδιά του ενδιαφέροντος της mybet η οποία «βλέπει» Ελλάδα και στηρίζει το πιο υγιές κομμάτι του, δηλαδή το Total UNI-League.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της εβδομάδας:


Πέμπτη 21 Γενάρη

Κεφαλονίτες – Γκετσεμπιρλίκι 8-6

Λοχρήτες – Moschato United 0-10

Παραμιλημένοι – Artzi Mpourtzi 2-8

Drink Team – Delta United 4-1


Τρίτη 19 Γενάρη

Amigos – Nτόπα 8-4


Δευτέρα 18 Γενάρη

Batman – Rebeloi FC 3-11


Κυριακή 17 Γενάρη

Τεφατζήδες – Greek Lovers 8-5

Vodka Juniors – Nothing Toulouse 6-0

Alkatraz – Partenopei 11-7

Μέγιστοι – Κομπαρσιακός 5-7

Los Colobareiros – Οι Άφραγκοι 4-2

2 Goals 1 Cup – Poseidon 46 0-2

Super Paradise – Atletico FC 5-4


Στο γενικότερο κλίμα της εποχής... το CU, ο αργυρός χορηγός της διοργάνωσης, έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό των φοιτητών και συνεχίζει να τους τρελαίνει με το CU students xclusive, τo φοιτητικό πακέτο που δίνει χιλιάδες λεπτά ομιλίας προς όλους.

Το Total της ΦΑΓΕ είναι παρόν στο Total UNI-League με τον πιο δυναμικό τρόπο. To Total αποτελεί μία από τις πιο περήφανες ελληνικές μάρκες στο εξωτερικό με εξαγωγές σε περισσότερες από 40 χώρες και με ξεχωριστή μονάδα παραγωγής στην Αμερική, πέρα από την τεράστια Ελληνική μονάδα. Το Ελληνικό γιαούρτι, στην τέλεια του μορφή, προβάλλεται μέσα από το ποδόσφαιρο... στην τέλεια του μορφή, το Total UNI-League!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube