Στην τεράστια σημασία που θα έχει για την ΑΕΚ ο τρόπος που θα διαχειριστεί το αποτέλεσμα (και κυρίως το πώς ήρθε αυτό) με τον ΟΦΗ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, στάθηκε αρχικά στη διαιτησία, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να έχει αποβληθεί ο Καμάου και ότι το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί με τον Νέιρα, αν ο Γκαρσία δεν ήταν… αγνός και έπεφτε επίσης στο σπρώξιμο που του έκανε νωρίτερα.

Αφού παραδέχθηκε λοιπόν ότι μετά το 3-1 (που σημείωσε ότι δεν έπρεπε να μετρήσει λόγω φάουλ στον Βράνιες) η «Ένωση» δεν διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι, στάθηκε στην εικόνα που έδειξε μέχρι το 78’.

Και κυρίως στο άψογο δέσιμο των τεσσάρων πίσω από τον Αραούχο (Τσούμπερ, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Γκαρσία) που εγγυάται ότι εφόσον η ομάδα δεν επηρεαστεί ψυχολογικά από το χθεσινό… πατατράκ, μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πεντάρα-ξέσπασμα για τον Ολυμπιακό με σόου Ζότα!

Ο Μάριους πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό για το 4-0 και «ξόρκισε την κατάρα»

Ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του παράσταση απέναντι στην Καλαμάτα με χατ τρικ ο Ζότα Σίλβα

Ολυμπιακός: Τρία γκολ στο «Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα μετά από σχεδόν έναν χρόνο!

Έντονη βροχόπτωση στον Βόλο πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό - Η πρόβλεψη του καιρού στην ώρα του αγώνα

Με πέντε αλλαγές και δίδυμο Ντέσερς - Τετέι στην επίθεση η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο

Ο Ζότα Σίλβα με δύο γκολ σε τρία λεπτά βάζει γερές βάσεις νίκης για τον Ολυμπιακό!

Βροντερό «παρών» από τους φίλους της Καλαμάτας στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Βίντεο του bwinΣΠΟΡ FM

Ολυμπιακός: Με επτά αλλαγές η ενδεκάδα με Καλαμάτα

Παναθηναϊκός: «Έγκαιρη προσέλευση στο Πανθεσσαλικό για το καλό όλων» - Ανοίγουν στις 15:00 οι θύρες

TAGS: A.E.K.