Stoiximan Super League

Οργή στην ΑΕΚ για διαιτησία και φιλοξενία

«Βράζουν» στην ΑΕΚ με τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΟΦΗ μιλώντας για αλλοίωση αποτελέσματος από Φωτιά και Σκουλά, ενώ καταγγέλλουν και τη φιλοξενία των Κρητικών.

Έξω φρενών είναι όλοι στην ΑΕΚ με όσα συνέβησαν στο «Γεντί Κουλέ». Δίχως να παραγνωρίζουν τα δικά τους λάθη, που οδήγησαν το παιχνίδι από το 0-3 στο 3-3 του ΟΦΗ στα τελευταία λεπτά, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν φοβερά παράπονα τόσο από τη διαιτησία, όσο και από τη φιλοξενία των γηπεδούχων.

Πέραν του ότι θεωρούν άδικη την αποβολή του Λιβάι Γκαρσία που άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες στο 36’, σε μια φάση που ο εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο τραβήχτηκε, σπρώχτηκε και απωθήθηκε από αντιπάλους αλλά δεν… έπεσε (σε αντίθεση με το παίκτη που ο ίδιος απώθησε), στην «Ένωση» φωνάζουν για τη φάση πέντε λεπτά νωρίτερα, όταν ο Καμάου κλώτσησε στο κεφάλι και προκάλεσε αιμορραγία στον Χατζισαφί και παρότι η μπάλα βρισκόταν πολύ μακριά από το πεδίο βολής του, είδε απλά την κίτρινη κάρτα. Και στις δύο περιπτώσεις, μάλιστα, τόσο ο διαιτητής Φωτιάς, όσο και ο Σκουλάς στο VAR (που είχε τη δυνατότητα παρέμβασης), δεν διόρθωσαν το λάθος, ενώ ο πρώτος δεν έκανε καν τον κόπο να ζητήσει να εξετάσει τη φάση στο μόνιτορ (on field review). Τα σοβαρά λάθη συνεχίστηκαν και στο φινάλε, με τους δύο άνδρες να κλείνουν τα μάτια και στο σπρώξιμο του Ντουρμισάι στην πλάτη του Βράνιες, στη φάση από την οποία ήρθε το πρώτο γκολ του Νέιρα δίνοντας ελπίδες και ώθηση στον ΟΦΗ να φτάσει στη συνέχεια σε άλλα δύο γκολ.

Οι «κιτρινόμαυροι» μιλούν για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, καθώς πρόκειται για φάσεις που έκριναν την εξέλιξη του αγώνα. Πέραν αυτού, στην ΑΕΚ υπάρχει οργή για τη φιλοξενία από πλευράς ΟΦΗ. Στο 0-2 ο επίσημοι της ΠΑΕ, ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Κονέ και ο Βαγγέλης Ασλανίδης, προπηλακίστηκαν από οπαδούς των Κρητικών στα επίσημα, ενώ και μετά το τέλος του αγώνα είχαν εγκλωβιστεί στην κερκίδα μέχρι να αδειάσουν οι κερκίδες. Δεν κατέστη εφικτό ούτε δηλώσεις να γίνουν απόι τους παίκτες της ομάδας, ενώ οι αναπληρωματικοί τερματοφύλακες και ο προπονητής του, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, δέχτηκαν ύβρεις κάνοντας προπόνηση στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα αλγεινή εντύπωση στην «Ένωση» προκάλεσε η αντίδραση του ΟΦΗ περί μυθευμάτων, με την πλευρά της ΑΕΚ να τονίζει ότι «… προφανώς η αστυνομία τρελάθηκε που στο ημίχρονο άλλαξε θέση στους ανθρώπους της ΠΑΕ με συνοδεία διμοιρίας ΜΑΤ και δεν είδε τις μπουνιές στα επίσημα».

Πέραν όλων αυτών, σημειώνεται πως ο διαιτητής Φωτιάς έφυγε από το «Γεντί Κουλέ» στις 20:29, μόλις 19 λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα, χωρίς να κλείσει ούτε το φύλλο αγώνα, με την αιτιολογία πως έπρεπε να προλάβει το αεροπλάνο. Δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξει και επίσημη αντίδραση από την ΠΑΕ ΑΕΚ, για τη διαιτησία και τη φιλοξενία, καθώς δεν θα επιτρέψουν να συμβούν ανάλογες καταστάσεις στο μέλλον σε μια σεζόν που η ομάδα δείχνει ικανή να διεκδικήσει πράγματα με την ποιότητα που βγάζει στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x