Ο Κώστας Κετσετζόγλου περιμένει δύσκολο έργο για την ΑΕΚ την Κυριακή απέναντι στον Άρη στην OPAP Arena, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο Χιμένεθ είναι φίλος μας, αλλά πάντα οι δικές του ομάδες εκτός έδρας στα ντέρμπι είναι πολύ δυσκολοκατάβλητες», τόνισε, ενώ για την πιθανή ενδεκάδα είπε: «Πιστεύω πως η πεντάδα Στρακόσα, Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας και Πένραϊς δεν θα αλλάξει. Στο κέντρο έχει προβάδισμα το Πινέδα-Μαρίν. Στην κορυφή θα είναι ο Γιόβιτς. Δεν βλέπω ρόμβο, οπότε οι τρεις πίσω από τον φορ πιθανώς να είναι Ζοάο Μάριο, Καλοσκάμης και Μάνταλος».

Όσο για το ιατρικό δελτίο, ανέφερε: «Μέσα στη μέρα θα μάθουμε για την κατάσταση του Πιερό. Εφόσον ο Ζίνι είναι έτοιμος, λογικά θα βρίσκεται στην αποστολή. Έχουν περάσει και οι πέντε μέρες που απαιτούνται από το φιλικό της Ανγκόλας με την Αργεντινή που έγινε την περασμένη Παρασκευή. Ο Ελίασον και ο Κουτέσα είναι εκτός μάχης, πάνε για το ματς με την Σαμσουνσπόρ, ίσως ο δεύτερος προλάβει να γυρίσει και νωρίτερα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Μπαρτόλο έφτασε τα 20 γκολ με τον Αστέρα

ΠΑΟΚ: Η επίθεση που έγινε… συνήθεια τα τελευταία χρόνια

Τζούριτσιτς: «Ο Μπενίτεθ πήρε το Champions League στην Κωνσταντινούπολη, ίσως κατακτήσει εκεί και το Europa League»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM: Η γκέλα της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η μάχη του τίτλου και ο Παναθηναϊκός με το μυαλό στην Μπέτις

Μπενίτεθ: «Θα είναι πολύ σημαντικό και για εμάς, τον κόσμο και τον σύλλογο να προκριθούμε με την Μπέτις»

Νίκολιτς: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στη Λίγκα στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση»

Κατέβασαν ρολά οι τερματοφύλακες: Τα highlights από τη λευκή ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού

Μπενίτεθ: «Δημιουργήσαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες για να κερδίσουμε - Είμαι απογοητευμένος με πολλά πράγματα»

Νικολογιάννης: «Μπορούσε τη νίκη παρά τις πολλές αλλαγές - Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για Μπέτις»

Αθανασίου: «Σωστά στο μυαλό του Μπενίτεθ η διαχείριση ενόψει Μπέτις - Πολλοί πήραν ευκαιρία, λίγοι την άρπαξαν»

TAGS: A.E.K.