Stoiximan Super League

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις της ΑΕΚ με εξώδικο στην ΕΠΟ για το θέμα Λανουά!

Η ΑΕΚ ζητά δήλωση επανόρθωσης και ειλικρινούς μεταμέλειας και αποκατάστασης της αλήθειας από την ΕΠΟ, μετά τη δικαίωση απέναντι στον Λανουά που είχε καταγγείλει προπηλακισμό.

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει και έχει ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα κυνηγήσει την πλήρη αποκατάστασης της αλήθειας για το ζήτημα με τον Γάλλο αρχιδιαιτητή και όσα εκείνος εσφαλμένα, βάσει φυσικά και της απόφασης του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, κατήγγειλε περί προπηλακισμού στην OPAP Arena.

Αυτή τη φορά, η «Ένωση» ζητά από την ΕΠΟ δήλωση επανόρθωσης και ειλικρινούς μεταμέλειας, εντός δέκα ημερών, σε όλα τα Μέσα που απαιτείται να το προβάλλουν.

Αν αυτό δεν γίνει, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προχωρήσει σε μια κλιμάκωση νομικών ενεργειών ενώπιων όλων των αρμόδιων δικαστηρίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x