Στα ενθαρρυντικά συμπεράσματα που βγήκαν από το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι φαίνονται ήδη αποτελέσματα της δουλειάς του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αφού εξήγησε λοιπόν ότι η ομάδα φάνηκε να έχει αρχές και σταθερό πλάνο, με τους παίκτες να ξέρουν ανά πάσα στιγμή τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο, υπογράμμισε ότι μετά και την απαραίτητη ποιοτική ενίσχυση, θα είναι βάσιμη η αισιοδοξία για μια καλή ομάδα.

Όσο για τα μεταγραφικά, τόνισε ότι είναι πολύ προχωρημένες οι επαφές με τον Λε Ταλέκ, ενώ για τον Αραούχο σημείωσε ότι με την πάροδο του χρόνου έρχονται πιο κοντά η ΑΕΚ με τη Λας Πάλμας και σύντομα θα υπάρξει θετική κατάληξη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τελική ευθεία: Το πρόγραμμα «αιωνίων», Δικεφάλων και Λεβαδειακού ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Ντέμης: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τη νίκη του Παναθηναϊκού - Αν ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ δεν έχει ένταση, τότε…»

Θερμή υποδοχή Μανωλά σε Ηλιόπουλο: «Θυμίζετε κάτι από Μπάρλο» - Το χιουμοριστικό σχόλιο για τις κάρτες

Ηλιόπουλος: «Οι τρικλοποδιές δεν θα μας σταματήσουν - Βήμα-βήμα και θα τα ξαναπούμε τον Μάιο»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης βοηθά στην πνευματική προετοιμασία του ΠΑΟΚ - Στο νήμα θα κριθεί του Μεϊτέ για Παναθηναϊκό»

Δεσύλλας: «Νικητής σε κάθε επίπεδο στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός - Αναζητά υπέρβαση στην Τούμπα»

«Ντόπες» Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο»

«Ώριμες οι μελέτες, έτοιμοι για το επόμενο στάδιο»: Συνάντηση-κλειδί στο Δημαρχείο για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Η ΑΕΚ πήρε δεξί εξτρέμ για το μέλλον από τον Μακεδονικό!

Ο φονιάς Βάργκα και οι «κιτρινόμαυρες» Σέρρες: Η παρακάμερα από το εμφατικό διπλό της ΑΕΚ

TAGS: A.E.K.