Για το μέτωπο που έχει ανοίξει μεταξύ της ΑΕΚ και του Στεφάν Λανουά μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Μιχάλη Τσόχο, σημείωσε ότι θα γίνουν όλα όσα είχαν προαναγγελθεί από την «Ένωση» μετά το περιστατικό με τον αρχιδιαιτητή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Υπογράμμισε λοιπόν ότι θα μάθουμε προσεχώς τις κινήσεις των «κιτρινόμαυρων» με βασικό στόχο τον Γάλλο, αλλά και τη διαρροή της ΕΠΟ, που παρουσίασε μια κατάσταση η οποία δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Κατά τ’ άλλα, απάντησε στα νέα μεταγραφικά σενάρια για τον Τσάπρα, εξηγώντας ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα του Ρότα και σε περίπτωση ανανέωσης, θα μπορούσε να γίνει κίνηση για τον μπακ του Λεβαδειακού, ώστε να σχηματιστεί ένα ελληνικό δίδυμο με χαρακτηριστικά που αλληλο-συμπληρώνονται.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν 14 άτομα για τη φραστική επίθεση σε δημοσιογράφους στην Τούμπα

Τσακίρης: «Πασιφανής η έλλειψη συγκέντρωσης - Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών»

Τσανάκας: «Πολλά μικρά στοιχεία δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και διαφορετικό ποδόσφαιρο»

Ντέμης: «Ψάχνεις φαβορί φέτος - Η ΑΕΚ έχει ένα ωραίο… πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός καλά κάνει που σκέφτεται την Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο πλεονέκτημα η άμυνα για τον ΠΑΟΚ - Σε φάση ξεκούρασης ο Μεϊτέ»

Αποθέωση στη Σερβία για Γιόβιτς: «Δικαιώνει την ΑΕΚ - Έρχεται ενδιαφέρον από κορυφαίες λίγκες»

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

Μήνυμα Καρυπίδη: «Κακή χρονιά, όμως θα το παλέψουμε για την Ευρώπη - Πέντε κόκκινες σε πέντε ματς, δεν έχει ξαναγίνει»

ΟΦΗ: Μπήκε ο Καραχάλιος ενόψει Άρη, αναμονή για Ανδρούτσο

TAGS: A.E.K.