Στις κινήσεις που έχει κάνει η ΑΕΚ εναντίον του Στεφάν Λανουά και το ενδεχόμενο μεταγραφής του Τσάπρα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.
Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, εκτίμησε ότι με την καταγγελία που έχει κάνει η «Ένωση» στην UEFA, πιθανότατα θα ζητά την αποπομπή του Γάλλου ή το να… μαζευτεί από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.
Όσο για τον μπακ του Λεβαδειακού, θύμισε ότι απασχόλησε και το καλοκαίρι και επιβεβαίωσε πως δεν είναι εκτός των ραντάρ.
Αφού τόνισε λοιπόν ότι το θέμα του είναι συνδεδεμένο με την ανανέωση Ρότα, εξέφρασε την άποψη ότι (εφόσον γίνει τελικά κίνηση) θα μπορούσε να σχηματίσει ένα καλό δίδυμο με τον άλλον Έλληνα μπακ.
Διαβάστε Επίσης
Μουκουντί: «Δεν είναι εύκολο να έχεις υπομονή όταν σου ακυρώνονται δύο γκολ» Ζοάο Μάριο: «Στο ημίχρονο μιλήσαμε μεταξύ μας, δείξαμε χαρακτήρα - Νιώθω όλο και καλύτερα» ΑΕΚ: «Τσακαλίδης και Τζήλος δεν μέτρησαν δύο κανονικά γκολ» Το γκολ λύτρωσης του Πινέδα και τα δύο ακυρωμένα τέρματα: Τα highlights του διπλού της ΑΕΚ στην Κρήτη Κετσετζόγλου: «Νίκη-βάλσαμο για ΑΕΚ, δουλειά και ενίσχυση για να διεκδικήσει πρωτάθλημα ως το τέλος» Ο Πινέδα κουβάλα στις πλάτες του την ΑΕΚ, διπλό ηρεμίας στην Κρήτη!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






