Η ΑΕΚ πέρασε με άνεση από τη Λαμία στην πρεμιέρα των playoffs, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0.

Μετά το φινάλε του ματς, ο Κώστας Κετσετζόγλου τόνισε στο σχόλιό του πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε καλή κατάσταση και έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Λιβάι Γκαρσία, λέγοντας πως μπήκε για να ξεμουδιάσει και σκόραρε δύο φορές στο φινάλε.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ ανέφερε πως η έδρα της Λαμίας είναι δύσκολη και οι υπόλοιποι ανταγωνιστές θα πρέπει να βρουν τρόπο να ξεκλειδώσουν την ομάδα του Βόκολου για να φύγουν νικητές από το «ΔΑΚ».

«Μπήκε να ξεμουδιάσει και έβαλε δύο γκολ. Έχει παίξει τόσα λίγα παιχνίδια και έχει βάλει τόσα πολλά γκολ. 13 ο Λιβάι και 12 ο Πόνσε. Ήταν καλό παιχνίδι για την ΑΕΚ, είχε σταθερό ρυθμό. Είναι σημαντικό που κατάφερε να βάλει το γκολ στο φινάλε του ημιχρόνου, με την πολύ καλή επέμβαση του τερματοφύλακα που δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα. Ήρθε το ωραίο γκολ του Πόνσε από την ασίστ με πλάγιο του Ρότα και ήρθε στο τέλος ο Λιβάι.

Σημαντική νίκη, μια καλή ημέρα για την ΑΕΚ που είναι σε καλή κατάσταση. Δεν άφησε τη Λαμία να βγάλει αντεπιθέσεις, σφιχτή στο κέντρο και έπαιξε αρκετά από τα άκρα. Δεν ξέρω πόσοι θα καταφέρουν να περάσουν από τη Λαμία, είναι πολύ σφιχτή ομάδα και είναι δύσκολο να την ξεκλειδώσεις»
, τόνισε μεταξύ άλλων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Λεβαδειακός: Μονομαχία αποδείξεων στην ψυχρή και άδεια Νέα Φιλαδέλφεια

Άρης-Κηφισιά: Με στόχο την επιστροφή στα τρίποντα και τις καλές εμφανίσεις

ΑΕΛ Novibet-ΠΑΟΚ: Βυσσινί εμπόδιο σε κουρασμένη ομάδα

Πανσερραϊκός-Βόλος: Μονομαχία ντεφορμαρισμένων στις Σέρρες

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Το καλοδουλεμένο σύνολο και η πρόκληση των «πράσινων»

Τα γκολ από Πιρόλα-Γιαζίτσι και οι υπόλοιπες φάσεις από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό η πρωτιά θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια της ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Οι ιδιαιτερότητες του ματς με τον ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό - Ερωτηματικό στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Δεν ανταποκρίθηκε κανένα χαφ στο ''10''»

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

TAGS: A.E.K.