Οι προβληματικές εμφανίσεις και οι δηλώσεις του Μάρκο Νίκολιτς έχουν δημιουργήσει ένα… περίεργο κλίμα στην ΑΕΚ, που θα πρέπει να κερδίσει τα προσεχή παιχνίδια, ώστε να μην μπει σε μεγαλύτερα προβλήματα, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν περιμέναμε το ματς με την Ηλιούπολη για να καταλάβουμε πως η ΑΕΚ θέλει ενίσχυση, αλλά η εμφάνιση ήταν θέμα νοοτροπίας. Το χειρότερο ήταν ότι ο καθένας έδινε την μπάλα στον διπλανό του, δεν έπαιρνε κανένας μια πρωτοβουλία ή ένα ρίσκο. Οι δηλώσεις του Νίκολιτς έχουν ‘ερεθίσει’ πολύ κόσμο και έχουν κάνει περίεργα τα πράγματα και για τον ίδιο. Δεν ξέρω αν έριξε τα φώτα πάνω του επί σκοπώ, γιατί δεν τον έχω για χαζό», τόνισε.

«Η ομάδα είναι σε ένα κρίσιμο στάδιο, που μπορεί με 1-2 άσχημα αποτελέσματα να πάει στράφι όλη η σεζόν. Πρέπει να πάρει τα τρία ματς μέχρι τη διακοπή οπωσδήποτε. Προέχει το ματς με τον Παναιτωλικό, όπου περιμένουμε αλλαγές. Ο Καλοσκάμης θα παίξει σίγουρα την Κυριακή, όπως επίσης ο Μαρίν και ο Πινέδα», πρόσθεσε.

Aκούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όλα καλά με Στρακόσα στην ΑΕΚ

Τσακίρης: «Μπορούσε να το κλειδώσει, αλλά δεν έπαιζε με τον… Πανθρακικό η ΑΕΚ - Καλό αποτέλεσμα, αφού αύξησε τη διαφορά»

Νικολακόπουλος: «Το πρέπει για το Καραϊσκάκη και τα… ρεαλιστικά δεδομένα που καλείται να ανατρέψει ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Η μικρή και η μεγάλη εικόνα του Παναθηναϊκού μετά την ΑΕΚ - Επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ ο Μπενίτεθ»

Σταματέλος: «Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί είναι γκολ του Γερεμέγεφ - Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός μέχρι το 60»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει πάρει τον… αέρα του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ - Η σημασία της ανάλυσης της σεζόν που έκανε ο Λουτσέσκου»

Έγινε... κατοστάρης ο Μπακασέτας στον Παναθηναϊκό - To post της ΠΑΕ

Δεσύλλας: «Πιο καλός με τετράδα και με δέκα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός»

Κετσετζόγλου: «Πάση θυσία νίκη για την ΑΕΚ στο ματς της Φιλαδέλφειας με τον Παναθηναϊκό»

Μεϊτέ: «Τρεις τελικοί ακόμα»

TAGS: A.E.K.