Η ΑΕΚ θα πρέπει να αντιδράσει ψύχραιμα, να διορθώσει τα λάθη και όχι να… διαλυθεί μετά την ήττα-σοκ από τον Βόλο στη Ριζούπολη, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτή η γκέλα δεν πρέπει να επιδράσει όπως οι περσινές και να διαλυθεί πάλι η ιστορία. Είναι ένα τεστ αντοχής για μια καινούρια ομάδα με έναν καινούριο προπονητή. Θα τους κλάψουμε τους βαθμούς αυτούς στην πορεία, αλλά σημασία έχει να μείνει η ομάδα ενωμένη, να βελτιωθεί και να αντιδράσει», ανέφερε.

«Είδα μια ομάδα που προσπάθησε πάρα πολύ, δεν έχασε τη συνοχή της και δεν κατέρρευσε μετά το γκολ, όπως γινόταν πέρσι. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιοι παίκτες-κλειδιά δεν είναι σε καλή μέρα. Ο Πινέδα έχει εμφανές πρόβλημα προσαρμογής, ενώ ο Άμραμπατ δεν μπορεί να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ-χαφ. Ο Αραούχο από το 60’ και μετά ήταν εντελώς αποπροσανατολισμένος», πρόσθεσε.

Σχετικά με τον ανορθόδοξο τρόπο που κυνήγησε το γκολ είπε: «Αν η ΑΕΚ είχε έναν… Φαν Βέερτ στο τελευταίο 20λεπτο, ίσως με τον τρόπο που έπαιζε να μπορούσε να είχε κάνει κάτι. Πιθανώς να χρειάζεται ένας παίκτης με τέτοια χαρακτηριστικά. Μετά το γκολ ο Βόλος έβγαλε το παιχνίδι χωρίς αμυντικό λάθος, κάτι σπάνιο. Είχε διαβάσει άριστα το παιχνίδι και η ΑΕΚ δεν βρήκε απαντήσεις».

Τέλος για την προσθήκη του Ελίασον είπε πως «… προορίζεται για να παίζει δεξιά όπως ο Τσούμπερ από αριστερά. Το μεσημέρι έρχεται και θα υπογράψει για πέντε χρόνια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Τα δεδομένα για κάθε παίκτη που απασχολεί τον Παναθηναϊκό - Ζεστός και πάλι για τον Ετιέν Καμαρά»

TAGS: A.E.K.