Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ήρθε ο Έλιασον - Καλό μάθημα για Αλμέιδα και παίκτες η ήττα από Βόλο»

Ο Γιώργος Τσακίρης μετέφερε την πληροφορία πως ο Ελίασον προσγειώθηκε στην Αθήνα για να τελειώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, ενώ σχολίασε και τα όσα έγιναν στην ήττα από τον Βόλο.

Την πληροφορία πως ο Νίκλας Ελίασον προσγειώθηκε στην Αθήνα με σκοπό να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τη Νιμ στην ΑΕΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ της Ένωσης υποστήριξε πως όταν είναι έτοιμος ο Ελίασον, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ως δεξιός φουλ-μπακ!

Όσον αφορά το παιχνίδι και την ήττα από τον Βόλο, ο Τσακίρης υποστήριξε πως θα είναι ένα καλό μάθημα για Αλμέιδα και παίκτες. Ανέφερε δε πως φάνηκαν τα κενά του ρόστερ και η καθυστέρηση στις μεταγραφές, όπως η απόκτηση φορ αφού η περιοχή ήταν άδεια.

Τέλος, μίλησε και για τον Αλμέιδα που δεν φοβήθηκε να αλλάξει Μάνταλο, Πινέδα, Άμραμπατ, αλλά και να δοκιμάσει πράγματα την ώρα του αγώνα, παρότι δεν του βγήκαν, ενώ για το θέμα της «Αγια-Σοφια OPAP Arena» και την είσοδο οπαδών, υποστήριξε πως κακώς ήταν ανοιχτό το γήπεδο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x