Ιδιαίτερα καυστικό ήταν το σχόλιο των Κώστα Κετσετζόγλου και Γιώργου Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό, με τον τρόπο που ήρθε, στα προημιτελικά Κυπέλλου.

«Ήταν εγκληματική η αμέλεια της ΑΕΚ. Το πήγε καλά το παιχνίδι σήμερα, έβαλε και σήμερα, όπως και στην Τούμπα, ένα γκολ που ακυρώθηκε οριακά. Είναι συγκλονιστική αποτυχία να κρατήσει το γκολ που έβαλε στο 86’ και η ευθύνη είναι συνολική, τόσο του Γιαννίκη όσο και των παικτών. Είναι τραγικό να δέχεσαι δύο γκολ στις καθυστερήσεις από μια ομάδα που δεν σου έκανε φάση σε δύο ματς», τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου και πρόσθεσε: «Τώρα το μόνο που μένει είναι η έξοδος στην Ευρώπη, που δεν τη θεωρώ σίγουρη. Τώρα μένει μόνο η μιζέρια, η εσωστρέφεια και η γκρίνια. Πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές, πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα. Απουσιάζει η υπευθυνότητα σε μεγάλο βαθμό. Είναι ένα φοβερό χαστούκι για όλους. Δεν νομίζω πως έχει μέλλον ο Γιαννίκης με όλα όσα έχουμε δει το τελευταίο δίμηνο».

Ο Γιώργος Τσακίρης τόνισε πως «… ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κλέψει την πρόκριση, επειδή η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κρατήσει ένα σκορ για τρία λεπτά. Είναι πολύ δύσκολος ο αποκλεισμός για να τον διαχειριστεί το κλαμπ. Αποτυχία παντού. Προφανώς θα προκαλέσει εξελίξεις ο αποκλεισμός. Δεν δικαιολογείται η εικόνα της ομάδας στα τελευταία λεπτά. Η ΑΕΚ χάνει τη χρονιά της και έρχονται εξελίξεις, δεν μπορεί να μην έρθουν εξελίξεις από τη στιγμή που η χρονιά τελείωσε τον Γενάρη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.