Ενίσχυσή της στο δεξί άκρο της άμυνας για την Κηφισιά, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Αποστολάκη.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο 27χρονος δεξιός μπακ βρέθηκε στην ΑΕΛ Novibet, έχοντας 16 συμμετοχές σε Stoiximan Super League και Κύπελλο Ελλάδος Betsson.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Αποστολάκη, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός ακραίος αμυντικός.

Γεννημένος στις 28 Μαΐου 1999, ο Κωνσταντίνος Αποστολάκης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Νίκη Αλίμου. Σε ηλικία 15 ετών εντάχθηκε στην Ακαδημία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ τρία χρόνια αργότερα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, καταγράφοντας παράλληλα 13 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι του 2020 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, ενώ ένα χρόνο αργότερα γύρισε στην Ελλάδα για τον Παναιτωλικό, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για δύο χρόνια (43 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος).

Ακολούθως, αγωνίστηκε στη FC Sheriff Tiraspol, με την οποία το 2023/24 κατέγραψε συμμετοχές 13 συμμετοχές σε Champions & Europa League.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στην ΑΕΛ Novibet, έχοντας 16 συμμετοχές σε Stoiximan Super League και Κύπελλο Ελλάδος Betsson.

Ο Κωνσταντίνος Αποστολάκης έχει υπάρξει διεθνής με τις U16, U17, U18, U19 & U21 της Ελλάδας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κηφισιάς και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και κάθε επιτυχία!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»