Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την έδρα της Αρμάνι Μιλάνο (83-95), με τον Σον Κιλπάτρικ να τονίζει πως η ομάδα του είναι… τρομακτική. Παράλληλα, ο γκαρντ του «τριφυλλιού» έσταζε μέλι για τον Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σον Κιλπάτρικ στην κάμερα της Nova:
- Για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο: «Ξέραμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα στην έδρα της. Θέλαμε να περιορίσουμε τους σημαντικούς παίκτες τους στην περιφέρεια. Έβαλαν πολλά σουτ στο πρώτο μέρος, όμως συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο και στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε καλή δουλειά στο φινάλε».

- Για την απόδοση του Νικ Καλάθη: «Ο Νικ παίζει πολύ καλά για πολύ καιρό. Ξέρει πολύ καλά τα παιχνίδια αυτά. Συνεχίζει να παίζει στο υψηλό επίπεδο με αυτόν τον τρόπο. Κάνει όλους μέσα στην ομάδα καλύτερους με την παρουσία του. Κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για εκείνον και για εμάς».

- Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ: «Ήταν μεγάλη η νίκη στην Μόσχα. Ήταν μια από τις πιο σκληρές ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Το σημείο κλειδί ήταν η νίκη στη Μόσχα, αλλά έπρεπε να συνεχίσουμε να νικάμε. Είμαστε... τρομακτική ομάδα που αποκτά αυτοπεποίθηση και ο προπονητής βοηθάει όλη την ομάδα για να βγάλει τον καλύτερό της εαυτό».

- Για τα στοιχεία που δίνει στην ομάδα ο Ρικ Πιτίνο: «Ο κόουτς βρίσκεται στους πάγκους για πολλά χρόνια, για 41 χρόνια. Είναι rookie στην Ευρώπη. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό η Ευρώπη με τις ΗΠΑ. Εγώ είμαι από τη Νέα Υόρκη όπως και αυτός και μαθαίνουμε γρήγορα. Είναι πολύ καλή η δουλειά που κάνει με την ομάδα και όλοι στα αποδυτήρια θα στο πουν αυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιασικεβίτσιους: «Θα κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε την κατάσταση - Η Μπάγερν ήταν καλύτερη από εμάς»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Πιάνει κορυφή με νίκη επί της Βιλερμπάν ο Ολυμπιακός!

Νέα ήττα-σοκ για τη Φενέρμπαχτσε, έφυγε με σκυμμένο κεφάλι και από το Μόναχο

Ζέρβας: «Πιθανότατα επιστρέφει στη 12άδα του Ολυμπιακού ο Φαλ με Βιλερμπάν»!

Παναθηναϊκός: Ο Χέιζ-Ντέιβις ζήτησε να κάνει και βραδινή προπόνηση στη Σόφια

Ιτούδης: «Πολύ σημαντικό το ματς με Παναθηναϊκό, παλεύουμε για τον ίδιο στόχο»

Μπράιαντ ενόψει Παναθηναϊκού: «Πρέπει να παίζουμε με αίσθηση επείγοντος»

Έγραψε ιστορία ο 28χρονος κόουτς της Παρί, Τζούλιους Τόμας: «Ελπίζω να μην με μπουγελώσουν, δεν έχω άλλο κοστούμι»

Γκριγκόνις: «Νιώθω καλά εδώ και 2-3 μήνες, θα αρπάξω κάθε ευκαιρία - Δεν είναι πυρηνική φυσική, να κάνουμε μόνο νίκες»

Αταμάν: «Δεν ξέρω αν ο Γκραντ θα παίξει και την επόμενη εβδομάδα»