Την ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή θα ψάξει η ΑΕΛ, όπως προκύπτει από πληροφορίες από την Κρήτη.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει πως οι «βυσσινί» θα κινηθούν για δύο επιθετικούς και ο ένας φαίνεται πως είναι ο Μιγκέλ Μπιανκόνι.

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από τον Πλατανιά, και την περσινή σεζόν είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στη 2η κατηγορία με τους Χανιώτες με 16 γκολ (μαζί με τον Ελευθεριάδη της Παναχαϊκής, νυν του ΠΑΣ Γιάννινα).

Φέτος κατάφερε σε 10 αγώνες να πετύχει 5 γκολ, αλλά αποχώρησε από την ομάδα του για εξωαγωνιστικούς λόγους και υπήρχε τέτοια ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Παράλληλα, υπάρχουν σενάρια που θέλουν την ΑΕΛ να ενδιαφέρεται για τον Ούγγρο τερματοφύλακα, Άνταμ Μπογκντάν, ο οποίος ανήκει στη Χιμπέρνιαν και στο παρελθόν είχε περάσει από τη Λίβερπουλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός-Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»

Βαθμολογία Super League: Mόνιμος κάτοικος 4άδας ο Λεβαδειακός, ανάσα για ΟΦΗ, «βουλιάζουν» ΑΕΛ Νοvibet & Πανσερραϊκός

Κλείδωσαν ο ένας τον άλλον και έμειναν στο μηδέν Κηφισιά και Asteras AKTOR