Σχεδόν σε όλα τα ελληνικά γήπεδα αυτό το Σ/Κ υπήρξαν εκφράσεις οργής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής.

Πέραν των φίλων Ατρομήτου και Παναθηναϊκού λοιπόν -που σήκωσαν σχετικά πανό το Σάββατο- και η εξέδρα των οπαδών της ΑΕΚ στη Φυλή πήρε θέση σήμερα στο θέμα.

Έτσι, στο δικό της πανό η ORIGINAL ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φασίστες δολοφονούν, μπάτσοι συνεργούν και οι "300" παίζουν με τις ζωές μας».

Λίγο αργότερα, δε, οι φίλοι του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο έστειλαν κι εκείνοι το μήνυμά τους, με πανό που κρεμάστηκε σε εξέδρα ν’ αναφέρει: «Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηρακλής: «Η ληστεία της χρονιάς - Ζητάμε από τον Λανουά να τους κόψει τη διαιτησία»

Ξέσπασμα Βούρου: «Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο και όχι οι διαιτητές»

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Να μπω μια μέρα στην Τούμπα όρθιος και να εκτελέσω ένα πέναλτι»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μπαλωθιά του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη

Ερωτηματικά και διλήμματα πριν το ντέρμπι: Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη από Τσορμπατζόγλου και Σαββόπουλο!

Μονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία - Να κόψει τους σημερινούς διαιτητές ο Λανουά»!

Ματσάρι: Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει σήμερα - Χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών»

Ξέσπασμα Κέρκεζ για Ματσάρι: «Για μένα είναι μηδέν, όσα τρόπαια και να έχει - Με τσιγάρα στον πάγκο, είναι εικόνα αυτή;»

Κόντης: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια – Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαλάχ-Εντίν!

TAGS: A.E.K.