Σπουδαίο διπλό «χτύπημα» για την ομάδα του Ολυμπιακού! Οι «ερυθρόλευκες» συμφώνησαν με την Εβίνα Μάλτση και τη Στέλλα Καλτσίδου και απομένουν οι ανακοινώσεις για τον επαναπατρισμό τους. Πρόκειται για δύο προσθήκες που όχι απλώς καθιστούν τον Ολυμπιακό πανίσχυρο εντός των τειχών (άλλωστε και φέτος κατέκτησε αήττητος το νταμπλ) αλλά και ικανό να διεκδικήσει κάτι σπουδαίο σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η 37χρονη Μάλτση (1,80μ.) αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ και έχει κάνει σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό φτάνοντας μέχρι και το WNBA, ενώ από το 2012 παίζει στην Τουρκία. Το 2009 ήταν MVP στο Ευρωμπάσκετ Γυναικών, όπου η Ελλάδα κατετάγη πέμπτη.

Η 33χρονη Καλτσίδου (1,88μ.), που παίζει σαν φόργουορντ, αγωνίζεται από το 2009 εκτός Ελλάδας με τελευταίο σταθμό τη Γαλλία και είναι σταθερά η πρώτη σκόρερ της Εθνικής στις τελευταίες της υποχρεώσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»