Από ώρα σε ώρα αναμένεται η επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση του Σαντιάγο Έζε, ο οποίος αποτελεί τον «εκλεκτό» του Αντόνο Κορδόν για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Οι πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν πως οι Πειραιώτες θα δώσουν περίπου 4 εκατ. ευρώ για τον 22χρονο χαφ, για το 70% των δικαιωμάτων του, και το υπόλοιπο θα πάει στην Ουρακάν (20%) και τους εκπροσώπους του (10%).

Από την πλευρά του, ο Αργεντινός μέσος παρουσιάζεται ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστεί στην Ευρώπη και ανυπομονεί να αρχίσει προπονήσεις με τους ερυθρόλευκους και τους νέους του συμπαίκτες.

Μετά το θέμα που προέκυψε με τον Χουάνγκ Ιν-μπομ, ο Ολυμπιακός προχώρησε άμεσα για την περαιτέρω ενίσχυση στα χαφ, με τον Πολ Ακουόκου να επανέρχεται στο προσκήνιο.

Πηγές από την Ισπανία υποστηρίζουν πως η πειραϊκή ομάδα προσφέρει 2 εκατ. ευρώ στην Μπέτις για τον Ιβοριανό άσο που μπορεί και αυτός να έρθει άμεσα, για να κλείσουν οι θέσεις στα χαφ με τους Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σούπερ Λίγκα: Την Τετάρτη το ΔΣ για την αναδιάρθρωση-Στο τραπέζι πρόταση για Goal Line Camera

Κετσετζόγλου: «Μπορεί να έχει γίνει έως 15/6 η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ - Ο στόχος με τα παιδιά της Κ19»

Τσορμπατζόγλου: «O Λουτσέσκου, ο σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ και οι επόμενη ημέρα»

Τσανάκας: «Το ποσό του deal για Κοστίνια, εξελίξεις με Τσάπρα-Οριστικοποιείται η παραμονή Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό»

Δεσύλλας: «Αναμονή θετικών εξελίξεων με τον Νέστρουπ – Τι γίνεται με τις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού ΑΟ»

Ban της FIFA στον Άρη, διαψεύδει πως υπάρχει πρόβλημα μεταγραφών η ΠΑΕ

Λέτο: «Φαίνεται εύκολο αυτό που έκανε η Κηφισιά, αλλά δεν είναι» - Τι είπε για το μέλλον του

Φέστα: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε, αγαπώ τη Λάρισα»

Αναστασίου: «Να γίνει σωστή αξιολόγηση για τη νέα σεζόν»

Τσακίρης: «Ο τρόπος σκέψης του Νίκολιτς δείχνει πόσο όμορφα περνάει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ»