Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Χέτσε έκλεισε και έρχεται κι ο Μαρτίνεθ άλλαξε τέσσερις 11άδες στο ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για το χθεσινό παιχνίδι, αλλά και τη μεταγραφή του Χέτσε.

· Το όνομα του παιδιού προφέρεται Χέσε. Αλλά δεν μπορούμε να τον λέμε Χέσε. Οπότε θα τον λέμε Έσε η, Χέτσε. Εμένα μου αρέσει καλύτερα το Χέτσε!

· Ο Αργεντίνος θα έρθει λοιπόν στην Αθήνα τα αμέσως προσεχή 24ωρα προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Όλα είναι έτοιμα κι απλά απομένει να τακτοποιηθούν κάποια διαδικαστικά. Ο αρχηγός της Ουρακάν θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα», για να δώσει λύσεις στις θέσεις 6 (κυρίως), όπου υπάρχει μόνο ο Ιμπόρα για κλασικός κόφτης και 8, όπου υπάρχουν οι Μαντί κι Αλεξανδρόπουλος, αφού ο Χουάνγκ έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό και η υπόθεση θα πάει στη FIFA, αφού τα 3-4 εκ. Ευρώ που θέλουν να δώσουν οι μάνατζερ του για να τον πάρουν και να φύγουν, στον Πειραιά δεν τα βλέπουν.

Νικολακόπουλος: Ο Χέτσε έκλεισε και έρχεται

· Ας καταγράψω, όμως, δύο πράγματα από το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γκενκ.

· Ένα ότι ο Μαρτίνεθ στο επίσημο ντεμπούτου στον Ολυμπιακό χρειάστηκε να παίξει με τέσσερις διαφορετικές ενδεκάδες μέσα στο παιχνίδι! Όλες σε 4-2-3-1! Τη μόνη γραμμή που δεν άλλαξε ήταν την άμυνα του.

Η ΠΡΩΤΗ ήταν αυτή που ξεκίνησε, με Πασχαλάκη, Ρόντινεϊ, Ρέτσο, Φρέιρε, Κίνι, Ιμπόρα, Μαντί, Μασούρα, Καρβάλιο, Φορτούνη, Ελ Αράμπι.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ήταν από το 63’ έως το 76’ με Ιμπόρα, Μαντί, Αλεξανδρόπουλο, Μπιέλ, Μασούρα, Φορτούνη. Δηλαδή με 10άρι τον Αλεξανδρόπουλο, σέντερ φορ πλέον τον Μασούρα κι έξω δεξιά τον Μπιέλ.

Νικολακόπουλος: Ο Χέτσε έκλεισε και έρχεται

Η ΤΡΙΤΗ ήταν από το 76’ έως το 83΄με Ντόη, Μαντί, Ιμπόρα, Μπιέλ, Ελ Καάμπι, Αλεξανδρόπουλο. Δηλαδή με 6άρι τον Ντόη, 10άρι τον Ιμπόρα, φορ τον Καάμπι κι έξω αριστερά τον Αλεξανδρόπουλο.

Η ΤΕΤΑΡΤΗ ήταν από 83’ έως το τέλος με Ντόη, Αλεξανδρόπουλο, Ιμπόρα, Μπιέλ, Ελ Καάμπι, Βρουσάι. Δηλαδή με Αλεξανδρόπουλο 8άρι, Ιμπόρα 10άρι και έξω αριστερά τον Βρουσάι.

Είναι φοβερό ότι ο Αλεξανδρόπουλος μέσα σε μισή ώρα έπαιξε σε τρεις διαφορετικές θέσεις (10άρι, 8άρι κι εξτρέμ) στην πρώτη του συμμετοχή με τα «ερυθρόλευκα»! Ο Ντόη φαίνεται να είναι μία επιλογή του όχι μόνο για το κέντρο της άμυνας, αλλά και για τη θέση Νο 6. Τον δε Ελ Καάμπι ο προπονητής ήξερε ότι δεν μπορούσε να τον βάλει πάνω από 20 λεπτά κι έτσι όταν είδε σκασμένο τον Ελ Αράμπι, ο Μαρτίνεθ έβαλε λίγο τον Μασούρα σε θέση φορ.

· Δύο ότι ο Μαρτίνεθ πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα σχεδόν όλων των αλλαγών του. Νομίζω ότι μόνο ο Βρουσάι, που άλλωστε ήταν η τελευταία αλλαγή, στο 83’, δεν πολυβοήθησε.

Ο Αλεξανδρόπουλος έτρεξε, μάρκαρε, έκοψε, έκλεψε, αλλά και πάσαρε ωραία όταν του δόθηκε η ευκαιρία.

Ο Μπιέλ είχε το ωραίο σουτ στο δοκάρι, βγήκε από πλάγια και σέντραρε, ήταν μαχητής, έστω με το χούι να χάνει μπάλες

Ο Ντόη βγήκε επανειλημμένως ωραία κι έκοψε, έπαιξε καλά και το ρόλο του τρίτου στόπερ και κράτησε μπάλα κερδίζοντας φάουλ.

Νικολακόπουλος: Ο Χέτσε έκλεισε και έρχεται

Ο δε Ελ Καάμπι έβγαλε ενέργεια, έκλεψε, πάλεψε, πήρε κεφαλιές, μάζεψε κι έδωσε μπάλες.

· Και στέκομαι πολύ σε αυτό το κομμάτι, της παρουσίας των αναπληρωματικών, διότι τέτοια δύσκολα παιχνίδια δεν τα κερδίζεις αν δεν μπαίνουν οι αλλαγές σου καλά μέσα στον αγώνα. Χρειάζεται να είναι κι αυτοί «σκυλιά».

· Παρεμπιπτόντως, η Γκενκ θα παίξει κατά του Ολυμπιακού χωρίς τον Γκαλάρτσα, τον Αργεντίνο κεντρικό χαφ, που αντικατέστησε το βασικό 8άρι της, τον Χέινεν. Και οι δύο τραυματίες, δεν θα παίξουν την άλλη Πέμπτη. Αντίθετα, ίσως επανέλθει ο εξτρέμ Φαντέρα, που χθες δεν έπαιξε λόγω επίσης τραυματισμού. Τραυματίες από το χθεσινό παιχνίδι είναι και οι Τρεζόρ, Αροκοντάρε, Κγέμπε, αλλά δεν φαίνεται να είναι σοβαρά ενόψει ρεβάνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x