Απόλυτα ικανοποιημένη στον ΝΟΒ δήλωσε η Σταματίνα Κοντογιάννη. Η νεαρή περιφερειακός φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα της Βουλιαγμένης, συμπληρώνοντας όμως πως πλέον δεν υπάρχουν πολλά χρήματα στο πόλο, με αποτέλεσμα οι απολαβές των παικτών να είναι πολύ μικρές και εκείνοι να βλέπουν το άθλημα περισσότερο ως… χόμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Σταματίνα Κοντογιάννη στο ΚΑΡ:

Για τα playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό: «Μπορεί στην κανονική περίοδο να μην είσαι έτοιμος και να γνωρίσεις δύο ήττες από τον ίδιο αντίπαλο. Αλλά στα playoffs όλα μπορούν να συμβούν. Είναι ανάλογα στον προπονητή και πως πάει η προετοιμασία. Η εμπειρία είναι αυτό που μετράει περισσότερο».

Για το πόσο έχει επηρεάσει το πόλο η οικονομική κρίση στην Ελλάδα: «Σαφώς δεν υπάρχουν πολλά χρήματα πλέον. Όμως, εγώ είμαι τυχερή, γιατί παίζω σε ένα σωματείο που πληρώνει. Στον Ολυμπιακό δεν είναι έτσι τα πράγματα. Στον ΝΟΒ ό,τι πουν, το έχουμε. Όμως, δεν είναι λεφτά για να ζήσεις αυτά, αλλά για το χόμπι σου. Παλιά μπορούσες να ζήσεις από το πόλο. Υπήρχαν οι διορισμοί στο δημόσιο, όπως έχει γίνει με κάποιες συμπαίκτριές μου. Τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα».

Για το αν σκέφτεται να παίξει στο εξωτερικό: «Ίσως το συνδύαζα με τις σπουδές μου το εξωτερικό, αλλά πιο μετά. Τώρα δεν υπάρχει λόγος για να φύγω από το ΝΟΒ. Αν ήμουν αλλού ίσως να το σκεφτόμουν».

Για το αν έχει μέλλον η Εθνική ομάδα: «Η Εθνική ομάδα έχει μέλλον. Είχε παρελθόν, αλλά έχει και μέλλον γιατί έρχεται μία “φουρνιά” με δύο χρυσά μετάλλια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τιμητική υποδοχή στο Προεδρικό Μέγαρο για τους πρωταθλητές του World Cup

Αργυρόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Πεινασμένοι για ακόμη περισσότερα χρυσά - Μυθικό το μπλοκ του Σκουμπάκη»!

Πριμ 200.000 ευρώ από τον Αλαφούζο στην Εθνική πόλο για την κορυφή του κόσμου!

Αποθεωτική υποδοχή στο «Ελ. Βενιζέλος» για την Παγκόσμια Κυπελλούχο, Εθνική ομάδα πόλο!

Μαυρωτάς για την Εθνική πόλο ανδρών: «Η νοοτροπία του νικητή έχει πλέον μπολιασθεί στην ομάδα»

«Όταν η καρδιά γράφει ιστορία»: Το μήνυμα της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης για το χρυσό στο πόλο

Βλάχος: «Το χρυσό μάς διώχνει την πίεση των προηγούμενων ετών, αλλά δεν σταματάμε εδώ»

Έτσι η Ελλαδάρα φόρεσε το χρυσό στον λαιμό της: Τα highlights από τον σπουδαίο τελικό της Εθνικής

Εθνική πόλο: Ρίγη συγκίνησης στην απονομή και ο Εθνικός Ύμνος στο Σίδνεϊ

Η τελευταία άμυνα και οι συγκινητικοί πανηγυρισμοί για το χρυσό των διεθνών μας!