Η επιλογή και συμφωνία με τον αντικαταστάτη του Γιώργου Βόβορα αποτελεί μια δύσκολη εξίσωση για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

«Θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα. Δεν ξέρουμε αν θα είναι πολλές ή λίγες μέρες, είναι σε διαδικασία επαφών. Η διοίκηση προσπαθεί να το λύσει μην έχοντας πολλές επιλογές. Δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, για οικονομικούς λόγους και όχι μόνο. Το μόνο βέβαιο είναι πως την Πέμπτη με τη Ζενίτ στον πάγκο θα είναι οι Χαραλαμπίδης και Γιαπλές», ανέφερε.

Για τις ευθύνες των παικτών για την εικόνα της ομάδας είπε: «Ο Αλβέρτης και ο Διαμαντίδης έφεραν τους παίκτες προ των ευθυνών τους. Η ομάδα δεν έπαιζε σύμφωνα με τις δυνατότητές της και αυτό δεν είναι ευθύνη μόνο του προπονητή. Δεν γίνεται να χάνεις κάθε φορά με 15 πόντους στο πρώτο ημίχρονο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζόκοβιτς: «Δεν χάνεται αυτό το ντέρμπι» - Τι είπε για Μπογκντάνοβιτς σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε βίντεο με την αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού λίγο μετά τον τραυματισμό του Ρογκαβόπουλου

«Ο σεβασμός αναγνωρίζει τον σεβασμό»: Η φωτογραφία του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα και Λέοναρντ!

Γουόκαπ: «Είμαστε ομάδα για πρωτάθλημα, περιμένουμε το μεγαλύτερο χτύπημα του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό»

Λέοναρντ: «Ήρθα στην Ελλάδα για να υποστηρίξω τον Ολυμπιακό»

Γιαννακόπουλος για τις βολές στους τελικούς: «Εμείς και το Αιγάλεω θυμίζει η φάση...»

«Το διάβασμα του Ολυμπιακού και οι ευθύνες του Αταμάν»: Η ανάλυση Ζέρβα-Ρομπόλη από το ΣΕΦ για το Game 3

ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Μόνο περηφάνια, είστε ήρωες»

Τα δεδομένα με τον τραυματισμό του Ντόρσεϊ ενόψει του Game 4 των τελικών

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Game 3 των τελικών