Χωρίς να είναι κάτι σίγουρο, ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να αποκτήσει γκαρντ, όπως άφησε να εννοηθεί και ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη επί της Εφές.

«Κάτι σημαίνει αυτό που είπε ο Πεδουλάκης. Ίσως και να σημαίνει κάτι ότι αποφάσισε να αλλάξει τον Μπράουν με την Μπέντιλ για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ακόμη δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

Αναφερόμενος στα «κλειδιά» της σημαντικής νίκης επί της Εφές είπε: «Ο Παναθηναϊκός κέρδισε επειδή έπαιξε άμυνα και έβγαλε νέους πρωταγωνιστές. Πέρα από τον Ράις και τον Παπαγιάννη, ο Παπαπέτρου ήταν συγκλονιστικός, ενώ ο Τζόνσον έκανε πολλές δουλειές στο πρώτο του πολύ καλό παιχνίδι. Η εικόνα του Παπαγιάννη δίνει απάντηση στους αφορισμούς ότι δεν κάνει για τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας παίκτης που δεν είναι ψημένος, είναι λογικό να ψάχνεται και να χάνεται. Έφαγε το ψυγείο στην Μόσχα και μπήκε χθες και ήταν φοβερός. Θα πρέπει σε όλα τα ματς να μασά σίδερα ο Παναθηναϊκός για να συνεχίσει έτσι. Η Εφές βρήκε πολλά σουτ, αλλά αρκετά εξ αυτών δεν ήταν υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις».

Παράλληλα, «καυτηρίασε» και την διαιτησία. «Η διαιτησία ήταν πάρα πολύ κακή, τα κριτήρια ήταν διαφορετικά και το ΟΑΚΑ είχε πολύ καιρό να κοχλάσει για τα σφυρίγματα. Η ομάδα έχασε και από την Αρμάνι, αλλά δεν υπήρξε τέτοιος αναβρασμός στο γήπεδο».

Σχετικά με την αμφισβήτηση στον Πεδουλάκη και τα συνεχή σενάριο περί Πιτίνο, είπε: «Πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο και με τον Πεδουλάκη, γιατί χθες τον έδεσε φιόγκο τον Αταμάν. Δεν έχω ακούσει κάτι για Πιτίνο σε ρόλο τζένεραλ μάνατζερ. Έχω ακούσει μόνο αυτό το σενάριο για την Εθνική».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ερυθρόλευκη Μπολόνια και η ομιλία Μπαρτζώκα: H παρακάμερα από το διπλό του Ολυμπιακού στη Βίρτους

Φουρνιέ στο sportfm.gr: «Ήμουν απλώς ο εαυτός μου - Το 2026 να μας φέρει τίτλους»

Ιβάνοβιτς: «Χάσαμε επειδή κάποιοι παίκτες δεν πάλεψαν όπως έπρεπε και στα 40 λεπτά»

Τα highlights από τη νίκη-θρίλερ του Ολυμπιακού στην Μπολόνια!

Μπαρτζώκας: «Πλεονέκτημα για μας ο Ντόρσεϊ - Πιστεύουμε στο ρόστερ μας»

Μποζίκας: «Όταν χρειάστηκε να αντιδράσουμε δεν πανικοβληθήκαμε - Πρέπει να χτίσουμε μομέντουμ»

Φουρνιέ: «Νιώθω καλά για τα τρίποντα, είχα πολύ καλό γεύμα Χριστουγέννων»

Ντόρσεϊ: «Το κάναμε πολύ δύσκολο για τους εαυτούς μας, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε με την ίδια ένταση»

«Ο Ντόρσεϊ είναι ο γκαρντ που μπορεί να πάρει το μεγάλο σουτ»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Μπολόνια

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το σπουδαίο διπλό του Ολυμπιακού στην Μπολόνια